Bedrijfshoreca & catering

Voor bedrijfshoreca- en catering zijn jullie bij MELLES PEOPLE aan het juiste adres. De medewerkers van MELLES PEOPLE zijn flexibel inzetbaar en ademen hospitality om de locatie te verreiken met het juiste service niveau.

Topservice voor jouw bedrijf

Van het verzorgen van de lunch in het bedrijfsrestaurant tot aan het begeleiden van het buffet, wij ondersteunen jullie graag in de dagelijkse operatie. Ontdek hoe onze bedrijfshoreca- en cateringdiensten jouw bedrijf kunnen verrijken. Bekijk onze tarievenkaart voor meer informatie over onze diensten en prijzen, en neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen. Of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kun je rekenen op topkwaliteit, én altijd met een glimlach! De receptie professionals van MELLES PEOPLE staan voor je klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?