Bediening crew

Onze bedieningsmedewerkers zijn ervaren en flexibel inzetbaar. Bij MELLES PEOPLE bieden wij met trots ondersteuning op dagelijkse basis in musea en bedrijfslocaties, maar ook voor diverse evenementen, waaronder (gala)-diners, bedrijfsborrels en catering evenementen.

Ervaren en professionele service

Bij MELLES PEOPLE bieden wij p maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat jouw gasten niets tekortkomen. Of je nu dagelijkse ondersteuning zoekt of hulp nodig hebt bij een eenmalig event, wij hebben de expertise om je verwachtingen te overtreffen. Bekijk onze tarievenkaart voor meer informatie.

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen. Of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kun je rekenen op topkwaliteit, én altijd met een glimlach! De receptie professionals van MELLES PEOPLE staan voor je klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?