Op zoek naar dé perfecte barista?

Geniet overal van topkwaliteit koffie, met een glimlach van onze MELLES PEOPLE barista’s!

Barista experts

Ontdek de kunst van perfecte koffie met onze Barista Experts. Of het nu gaat om het creëren van heerlijke espresso, prachtige latte-art of het leveren van een consistente smaakervaring, onze charmante barista's van zijn hoog opgeleid en weten precies hoe ze de perfecte koffie kunnen maken. Ze staan klaar om u te ondersteunen met hun expertise en ervaring.

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen, of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kunt u rekenen op koffie van topkwaliteit, waar u ook bent. Van uw vaste locatie tot flexibel op verschillende locaties, zowel binnen als buiten de Randstad. Altijd met een glimlach, onze MELLES PEOPLE barista's staan voor u klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional
die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?