DE HOOGWAARDIGE SERVICE VAN MELLES PEOPLE.

Boek people

MELLES PEOPLE biedt een uitgebreide selectie getrainde, commerciële en representatieve dames en heren, voor zowel de zakelijke als particuliere branche. Onze MELLES PEOPLE worden permanent getraind, zijn representatief en hebben veel horeca-ervaring. Het zijn gedreven, flexibele professionals, die met enthousiasme, passie en kundigheid van ieder evenement een succes maken.

Onze services

Hostesses & hosts 

De hostesses en hosts van MELLES PEOPLE zijn intelligent, representatief en werken hard. Onze dames en heren stralen kracht, energie en vakkundigheid uit waardoor zij toegevoegde waarde leveren aan uw evenement. Of het nu om een beurs, een netwerkevenement, een bedrijfsfeest, een festival of een voetbalwedstrijd gaat, MELLES PEOPLE ontzorgt u en uw gasten volledig. Dat doen we onder andere voor grote merken zoals Ajax, Desperados en Hyundai. 

Bedienings­medewerkers

De bedieningsmedewerkers van MELLES PEOPLE hebben niet alleen jaren werkervaring, maar worden ook permanent getraind. Door zich bekend te maken met uw bedrijf, bouwen zij een band op die hun loyaliteit en motivatie extra stimuleert. Onze collega’s bedienen onder andere tijdens bruiloften, gala diners, bedrijfsetentjes, crematies en catering evenementen. Daarnaast heeft MELLES PEOPLE vaste teams in hotels, restaurants en bars. 

Promotie­medewerkers

Wilt u uw bedrijf of merk op de juiste manier onder de aandacht brengen? Onze MELLES PEOPLE zijn getraind in het helder communiceren van gerichte doelstellingen. Desgewenst stylen wij onze promotiemedewerkers zo, dat ze ook uiterlijk naadloos aansluiten bij uw merk. Ons team denkt graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw merk of bedrijf nog beter op de kaart wordt gezet. Dat doen wij al voor onder andere Perrier Jouet, FEBO, Desperados, Heineken, Hyundai, KNVB, Cosmo Girl, Santé, GIRLZ, Vriendin en Mijn Geheim.

Sales­medewerkers

Staat u op een beurs? Of zoekt u winkelpersoneel? MELLES PEOPLE helpt u graag verder. In onze poule zitten uitstekend getrainde medewerkers, waarvan wij durven zeggen dat het echte sales-tijgers zijn! Zij weten precies hoe ze een potentiële klant moeten benaderen om een product of dienst op de juist manier onder de aandacht te brengen. Dat doen ze onder andere in de Rai, de Jaarbeurs en Ahoy tijdens EventSummit, de Huishoudbeurs, de Technishow, de Horecava, de VT Wonen & design beurs en de Masters of LXRY.

Bar­medewerkers

De barmedewerkers van MELLES PEOPLE weten hoe belangrijk het is om georganiseerd te werk te gaan. De kennis van het product is hierbij zeer belangrijk, zo weten onze barmedewerkers namelijk de juiste prioriteiten te stellen. Maar niet alleen organisatie en productkennis maken de barmedewerkers van MELLES PEOPLE onvergetelijk. Het is het gastheerschap en het ongedwongen enthousiasme dat ons personeel onderscheidt van de kudde. We shake it, till you make it!

Chauffeurs

Van valet parking tot privé-chauffeur of BOB-service, onze chauffeurs zijn multi-inzetbaar. Wilt u gereden worden in uw eigen auto of in een auto die wij voor u regelen? Onze samenwerkingen met onder andere A-Point, PON en Mercedes geven ons toegang tot een grote vloot aan luxe automobielen en bedrijfswagens die wij desgewenst ook kunnen inzetten voor chauffeursdiensten. Denk bijvoorbeeld aan lange-afstandsritten, (speciale) pakketbezorging en groepsvervoer. Bijzondere en aanvullende wensen zijn onze chauffeurs niet vreemd. Zij kunnen deze voor u vervullen voor vertrek, tijdens uw afspraak of na aankomst.

Bezorgers

Heeft u een winkel of restaurant en verwacht u enorme bezorgdrukte? Of wilt u er gewoon zeker van zijn dat uw pakketjes op tijd aankomen? De charmante bezorgers van MELLES PEOPLE staan klaar om u te ondersteunen door weer en wind! Snel, betrouwbaar en in stijl bezorgen zij wat u maar wilt. Van verjaardagscadeaus tot oma’s soep, zowel binnen als buiten de Randstad. En altijd met een glimlach!

De Dames van de Complimenten

U organiseert een evenement en wilt nét dat stapje extra zetten. Een goed gevoel bij uw gasten is immers belangrijk voor een geslaagd evenement! De Dames van de Complimenten zetten hen op het voetstuk dat zij verdienen. Met enthousiasme en vol lof geven zij poëtische complimentjes op maat. Dat ene stapje extra, daar zullen uw gasten nog lang over spreken.

PICTURE PEOPLE

Één beeld zegt meer dan duizend woorden. Welk verhaal wilt u vertellen? Onze Picture PEOPLE leggen de unieke momenten van uw evenement vast en geven uw gasten iets tastbaars om mee naar huis te nemen. Speciale ontmoetingen vereeuwigd op een foto met úw logo, een herinnering die uw gasten telkens weer terugbrengt naar die bijzondere dag.

Artiesten

Bent u op zoek naar een top DJ, zangeres of muzikant? Wilt u een bekende artiest boeken? Het netwerk en MELLES PEOPLE is groot. Unieke concepten ontwikkelen en mensen laten genieten van belevenissen, daar doen wij alles voor! Wij kunnen de meest uiteenlopende artiesten voor u boeken. Laat ons uw wensen weten en wij brengen uw ideeën tot leven. Een rap op maat gemaakt voor uw bedrijf? Een optreden van BN’er? Of een fantastische pianist die de hele avond voorziet van rustige achtergrondmuziek? Wij regelen alles voor u, zelfs het licht en geluid!

Happy clients with happy words.

Wij zijn een trouwe partner aan veel bedrijven. Hun mening is erg belangrijk voor ons, lees hier meer!

MELLES PEOPLE heeft ons eerste gala in het Pestana Hotel aan de Amstel succesvol gemaakt, mede door hen hebben wij meer dan €200.000,-. opgehaald!’

Rosanna Kluivert

Owner Kluivert Dog Rescue Center


‘De samenwerking met MELLES PEOPLE is voor ons echt een partnership. Met flexibiliteit en vakmanschap maakt MELLES PEOPLE het verschil!’

Rick de Louw

Operationeel Manager Vineyard Party Catering

‘MELLES PEOPLE is al vier jaar onze vaste partner tijdens het organiseren van evenementen en het leveren van personeel, wij kunnen ons geen betere samenwerking voorstellen.’

Rachel Zonneveld

Director fCN/Pearlcard

‘Samenwerken met MELLESPEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

Kaiwah Chan

Manager Office & Guest Relations Label Hospitality

MELLES PEOPLE
MELLES PEOPLE
50 Google recensies
Merle Kooman
Merle Kooman
2020-12-04
Een erg gezellig en professioneel team die altijd uitstekend werk levert!
Liselotte de Clercq
Liselotte de Clercq
2020-12-02
Na te hebben gewerkt bij een aantal horeca-uitzendbureaus ben ik over mijn ervaring bij Melles people super enthousiast. Zoals bij meer uitzendbureaus kan je jezelf inschrijven voor een klus waardoor het super flexibel is, maar wat Melles in mijn ogen echt onderscheid is de persoonlijke benadering van het kantoorteam, de bijzondere klussen, een goed uurloon en reiskostenvergoeding, de hoge standaard en de verminderde anonimiteit. Bij uitzendbureaus heb je niet vaak een gevoel van collegialiteit maar bij Melles heb ik dat wel ervaren! Het is een dynamisch bedrijf dat in contact staat met veel leuke partners waardoor ze een interessant en uniek aanbod aan klussen hebben. Je kan veel leren omdat de standaard van het geleverde werk en mensen bij Melles hoog ligt en het is mooi om te werken voor een veerkrachtig bedrijf waar desondanks alle tegenslagen met corona alsnog hart en ziel in wordt gestopt. Al met al een aanrader!
Natalie Bakker
Natalie Bakker
2020-11-23
Super leuke plek om te werken!
Elise Brand
Elise Brand
2020-11-15
Melles People is al vanaf dag 1 (bijna 4 jaar) een betrouwbare partner van ons en wij zetten Lynndell haar "people" met veel plezier in op al onze Founders Carbon Network, Managers Carbon Network en Pearlcard events. Het personeel is altijd enthousiast, gemotiveerd en gedreven, ziet er verzorgd uit en beschikt over goede horeca ervaring. Wij zijn enorm blij met deze samenwerking en hopen op nog veel mooie jaren!
K Linde
K Linde
2020-11-13
Super bedrijf dat wordt gerund door de enthousiaste en ondernemende Lynndell! Echt een aanrader!
Jasmijn de Vries
Jasmijn de Vries
2020-11-13
Super fijn voor studenten om bij Melles te werken. De flexibiliteit en het ruime aanbod bieden voor iedereen wat wils! Of je vaker op dezelfde locatie wilt werken, of het liefst zo divers mogelijk, het is allemaal mogelijk! Het gezellige en jonge team van Melles maken de werkdagen compleet!
Clara V
Clara V
2020-11-11
I began to work for Melles People a few months ago and I really like the way events are handled and selected, but also the professionalism of my colleagues. I can not wait to be able to stand again at different events representing Melles People.
Naut van Gent
Naut van Gent
2020-11-11
Ik heb het altijd leuk gevonden om te werken bij melles people! Ze zijn heel professioneel en proberen je ook persoonlijk aan te sturen en te helpen ontwikkelen. De verscheidenheid aan werk shifts die ze aanbieden spraken mij enorm aan omdat je zo veel leert en op gave plekken komt te werken!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!