DE HOOGWAARDIGE SERVICE VAN MELLES PEOPLE.

Boek people

MELLES PEOPLE biedt een uitgebreide selectie getrainde, commerciële en representatieve dames en heren, voor zowel de zakelijke als particuliere branche. Onze MELLES PEOPLE worden permanent getraind, zijn representatief en hebben veel horeca-ervaring. Het zijn gedreven, flexibele professionals, die met enthousiasme, passie en kundigheid van ieder evenement een succes maken.

Onze services

Hostesses & hosts 

De hostesses en hosts van MELLES PEOPLE zijn intelligent, representatief en werken hard. Onze dames en heren stralen kracht, energie en vakkundigheid uit waardoor zij toegevoegde waarde leveren aan uw evenement. Of het nu om een beurs, een netwerkevenement, een bedrijfsfeest, een festival of een voetbalwedstrijd gaat, MELLES PEOPLE ontzorgt u en uw gasten volledig. Dat doen we onder andere voor grote merken zoals Ajax, Desperados en Hyundai. 

Bedienings­medewerkers

De bedieningsmedewerkers van MELLES PEOPLE hebben niet alleen jaren werkervaring, maar worden ook permanent getraind. Door zich bekend te maken met uw bedrijf, bouwen zij een band op die hun loyaliteit en motivatie extra stimuleert. Onze collega’s bedienen onder andere tijdens bruiloften, gala diners, bedrijfsetentjes, crematies en catering evenementen. Daarnaast heeft MELLES PEOPLE vaste teams in hotels, restaurants en bars. 

Promotie­medewerkers

Wilt u uw bedrijf of merk op de juiste manier onder de aandacht brengen? Onze MELLES PEOPLE zijn getraind in het helder communiceren van gerichte doelstellingen. Desgewenst stylen wij onze promotiemedewerkers zo, dat ze ook uiterlijk naadloos aansluiten bij uw merk. Ons team denkt graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw merk of bedrijf nog beter op de kaart wordt gezet. Dat doen wij al voor onder andere Perrier Jouet, FEBO, Desperados, Heineken, Hyundai, KNVB, Cosmo Girl, Santé, GIRLZ, Vriendin en Mijn Geheim.

Sales­medewerkers

Staat u op een beurs? Of zoekt u winkelpersoneel? MELLES PEOPLE helpt u graag verder. In onze poule zitten uitstekend getrainde medewerkers, waarvan wij durven zeggen dat het echte sales-tijgers zijn! Zij weten precies hoe ze een potentiële klant moeten benaderen om een product of dienst op de juist manier onder de aandacht te brengen. Dat doen ze onder andere in de Rai, de Jaarbeurs en Ahoy tijdens EventSummit, de Huishoudbeurs, de Technishow, de Horecava, de VT Wonen & design beurs en de Masters of LXRY.

Bar­medewerkers

De barmedewerkers van MELLES PEOPLE weten hoe belangrijk het is om georganiseerd te werk te gaan. De kennis van het product is hierbij zeer belangrijk, zo weten onze barmedewerkers namelijk de juiste prioriteiten te stellen. Maar niet alleen organisatie en productkennis maken de barmedewerkers van MELLES PEOPLE onvergetelijk. Het is het gastheerschap en het ongedwongen enthousiasme dat ons personeel onderscheidt van de kudde. We shake it, till you make it!

Chauffeurs

Van valet parking tot privé-chauffeur of BOB-service, onze chauffeurs zijn multi-inzetbaar. Wilt u gereden worden in uw eigen auto of in een auto die wij voor u regelen? Onze samenwerkingen met onder andere A-Point, PON en Mercedes geven ons toegang tot een grote vloot aan luxe automobielen en bedrijfswagens die wij desgewenst ook kunnen inzetten voor chauffeursdiensten. Denk bijvoorbeeld aan lange-afstandsritten, (speciale) pakketbezorging en groepsvervoer. Bijzondere en aanvullende wensen zijn onze chauffeurs niet vreemd. Zij kunnen deze voor u vervullen voor vertrek, tijdens uw afspraak of na aankomst.

Bezorgers

Heeft u een winkel of restaurant en verwacht u enorme bezorgdrukte? Of wilt u er gewoon zeker van zijn dat uw pakketjes op tijd aankomen? De charmante bezorgers van MELLES PEOPLE staan klaar om u te ondersteunen door weer en wind! Snel, betrouwbaar en in stijl bezorgen zij wat u maar wilt. Van verjaardagscadeaus tot oma’s soep, zowel binnen als buiten de Randstad. En altijd met een glimlach!

De Dames van de Complimenten

U organiseert een evenement en wilt nét dat stapje extra zetten. Een goed gevoel bij uw gasten is immers belangrijk voor een geslaagd evenement! De Dames van de Complimenten zetten hen op het voetstuk dat zij verdienen. Met enthousiasme en vol lof geven zij poëtische complimentjes op maat. Dat ene stapje extra, daar zullen uw gasten nog lang over spreken.

Polaroid PEOPLE

Één beeld zegt meer dan duizend woorden. Welk verhaal wilt u vertellen? Onze Polaroid PEOPLE leggen de unieke momenten van uw evenement vast en geven uw gasten iets tastbaars om mee naar huis te nemen. Speciale ontmoetingen vereeuwigd op een polaroidfoto met úw logo, een herinnering die uw gasten telkens weer terugbrengt naar die bijzondere dag.

Artiesten

Bent u op zoek naar een top DJ, zangeres of muzikant? Wilt u een bekende artiest boeken? Het netwerk en MELLES PEOPLE is groot. Unieke concepten ontwikkelen en mensen laten genieten van belevenissen, daar doen wij alles voor! Wij kunnen de meest uiteenlopende artiesten voor u boeken. Laat ons uw wensen weten en wij brengen uw ideeën tot leven. Een rap op maat gemaakt voor uw bedrijf? Een optreden van BN’er? Of een fantastische pianist die de hele avond voorziet van rustige achtergrondmuziek? Wij regelen alles voor u, zelfs het licht en geluid!

Happy clients with happy words.

Wij zijn een trouwe partner aan veel bedrijven. Hun mening is erg belangrijk voor ons, lees hier meer!

MELLES PEOPLE heeft ons eerste gala in het Pestana Hotel aan de Amstel succesvol gemaakt, mede door hen hebben wij meer dan €200.000,-. opgehaald!’

Rosanna Kluivert

Owner Kluivert Dog Rescue Center


‘De samenwerking met MELLES PEOPLE is voor ons echt een partnership. Met flexibiliteit en vakmanschap maakt MELLES PEOPLE het verschil!’

Rick de Louw

Operationeel Manager Vineyard Party Catering

‘MELLES PEOPLE is al vier jaar onze vaste partner tijdens het organiseren van evenementen en het leveren van personeel, wij kunnen ons geen betere samenwerking voorstellen.’

Rachel Zonneveld

Director fCN/Pearlcard

‘Samenwerken met MELLESPEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

Kaiwah Chan

Manager Office & Guest Relations Label Hospitality

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!