September, dé maand met dé evenementen van het jaar. Een maand die wij nooit zullen vergeten! Allereerst, was het tijd voor de 101ste editie van het grootste golftoernooi van ons land: de Dutch Open golf! In 2020 moest er noodgedwongen een streep door het evenement gehaald worden, maar samen met Vermaat en MELLES PEOPLE is dat nu dubbel en dwars ingehaald. 

Dan de FORMULE 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2021. 33.000 gasten, 3 dagen lang, 9 lounges en 200 MELLES PEOPLE aanwezig. Wat was dit geweldig! De Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix was één groot succes en zeker aankomend september voor herhaling vatbaar samen met onze partner Vermaat. Wij zijn in ieder geval al begonnen met de voorbereidingen!

Na al het enthousiasme van deze evenementen werd er uiteraard ook tijd gemaakt voor een podcast. Dit keer heeft Lynndell verteld over jong ondernemen. In de podcast van Ambitieus Amsterdam. Ambitieus Amsterdam is het platform dat studenten en bedrijven aan elkaar koppelt. Dit vond allemaal plaats in deze enorm drukke, maar leerzame maand.

Beluister hier de podcast

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This