De afgelopen weken hebben wij hostesses en hosts mogen leveren aan SemiFest Live. Dit is het eerste two-way streaming platform van Nederland waarin zij zorgen dat ook jij een onderdeel bent van het programma! Onze MELLES PEOPLE helpen dit gave interactieve platform backstage, bij het ontvangst en begeleiding van de artiesten.

SemiFest Live wil mensen verbinden in de tijd van de lockdown en zorgt voor een avondje ‘uit’, thuis op de bank. Dat doen zij met koken, gamen, zingen, lachen, chatten en dansen. Met artiesten als de Jeugd van Tegenwoordig, Maan, Davina Michelle, Donnie, Reinier Zonneveld, Joris Bijdendijk, Hugo Kennis, Freek van Noortwijk en nog veel meer!

SemiFest wordt uitgezonden vanuit een unieke plek in Amsterdam, de A’DAM Toren! Onze hostesses en hosts zorgen ervoor dat de juiste protocollen worden gevolgd.

SemiFest Live is een initiatief waarbij zij samen werken met partner FabriQ Media Group, onder andere bekend van videoproducties zoals De Vrienden van Amstel Live, Mysteryland en Expeditie Robinson. In 2021 zullen wij hen verder ondersteunen met dit project.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This