Het jaarlijkse Schenkersdiner in het Rijksmuseum was weer een feit! Het idee achter het Schenkersdiner is om alle schenkers van Het Rijksmuseum te bedanken. Een jaarlijks prachtig evenement die MELLES PEOPLE samen met Vermaat tot een enorm groot succes heeft gemaakt. 

Afgelopen jaar heeft het diner plaatsgevonden in het Collectie Centrum Nederland (CC NL). Oftewel het depot voor vier rijkscollecties van niet-tentoongestelde objecten. Van het Rijksmuseum in Amsterdam en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Maar ook van Paleis Het Loo in Apeldoorn en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in Amersfoort. 

Dit jaar was het een thuiswedstrijd en heeft het diner plaatsgevonden in de Eregalerij in Het Rijksmuseum zelf. Lange prachtig gedecoreerde tafels midden in het museum en naast de enige echte Nachtwacht. Het diner was in thema van de nieuwe tentoonstelling: Onderkruipsels. Van kriebelende mieren, harige spinnen en kleurrijke vlinders in Onderkruipsels tot de beroemde neushoorn Clara, het krioelt van de dieren in het museum! In meer dan 200 objecten zie jij hoe kunstenaars en wetenschappers zich over dieren verwonderen in deze tentoonstelling. Deze is nu te zien in het museum.

Het is een bijzonder diner waar onze medewerkers graag ondersteunen om zo ook alle schenkers in het zonnetje te zetten. Houd onze social media in de gaten voor sfeerimpressie beelden van dit diner. Wij kunnen nu al niet wachten tot volgend jaar!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This