Ready, set, shop!

Opnieuw heb ik het deze week over kleding, ik blijf een vrouw en vrouwen houden nou eenmaal van shoppen. Overigens is dit ook een goed moment om goedkoop werk kleding te scoren. Vrijdag 27 november is het namelijk Black Friday, een dag die jaarlijks terugkomt en elk jaar weer nét iets gekker wordt. Nog niet zo gek als in Amerika en daar moeten wij misschien ook maar blij mee zijn. Deze dag staat in het teken van hoge kortingen, goede deals en veel shoppende mensen. Ga daarom gericht op zoek naar onder andere jouw werkkleding (met mega veel korting!!).
 
Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving Day. Op beide dagen zijn de meeste Amerikanen vrij. Daarom wordt deze dag ook gezien als de start van de tijd van de kerstaankopen. Om 3 uur s ’nachts gaan sommige winkels daar al open, met eindeloze rijen waar miljoenen Amerikanen dé koopjes proberen binnen te halen.
De Nederlanders kunnen er ook iets van. Wij zijn ontzettend gevoelig voor aanbiedingen en daarom is een handleiding voor Black Friday wel zo handig!
 
Doe research
Laat je niet in de maling nemen door de vele kortingen, soms blijven de prijzen hetzelfde of gooien ze de prijzen zelfs omhoog (!!!). Ze spelen in op onze koopdrang en maken hier goed gebruik van. Kijk van tevoren naar items waar de prijs redelijk hoog van is en vergelijk de prijs met de prijs tijdens Black Friday. Gaat er veel van af, ik zeg doen! (H&M heeft vaak 20% korting op de gehele collectie, haal hier dus snel een mooie werk pantalon en witte blouse!)


Bepaal je budget – goedkoop is duurkoop
Laat je niet verleiden tot onverantwoorde aankopen en leg jezelf een limiet op. Met de vele sint en kerstcadeaus die op de lijst staan, kan het erg prijzig worden voor onze portemonnees. Heb je thuis kleding liggen die je niet meer draagt, verkoop het en spaar een extra zak centje. Daarnaast, is het kopen van goedkopen dingen aantrekkelijk, maar veel goedkoop is uiteindelijk duur. 


 Online vs. Offline
In Nederland zullen wij elkaar niet om de oren vliegen, maar toch kan het erg druk worden en vergeet de mega lange rijen niet. Online shoppen is net zo makkelijk, je hoeft de deur niet uit, rijen kunnen overgeslagen worden en het geeft overzicht. Maar wat nóg fijner is, zet alles van tevoren klaar in je winkelmandje of sla het op als favorieten. Zo hoef je op de dag zelf alleen nog maar af te rekenen.


Hoe dan ook: ik ben klaar voor Black Friday, jij ook?
Liefs, Sofia

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This