Vol enthousiasme stellen wij jou op de hoogte van een opwindende ontwikkeling bij MELLES PEOPLE. Een mooie partner, en niet zomaar een! Wij werken samen met Lucid Motors, een innovatief bedrijf dat bekend staat om zijn baanbrekende luxe elektrische auto’s.

Lucid Motors, gevestigd in Silicon Valley, is toegewijd aan het creëren van de volgende generatie elektrische voertuigen. Zij zijn pioniers op het gebied van elektrische mobiliteit en staan bekend om hun compromisloze benadering van design, prestaties en duurzaamheid. Met de Lucid Air-serie bieden ze een adembenemende combinatie van luxe, technologie en milieubewustzijn. Wij zijn trots om samen te werken met een bedrijf dat vooroploopt in de revolutie van duurzame mobiliteit.

Wat betekent dit voor MELLES PEOPLE? Als bedrijf streven wij er altijd naar om de beste ervaring te bieden aan onze medewerkers, met Lucid Motors als onze partner, gaan wij nog een stap verder. Onze chauffeurs vervoeren gasten in de meest geavanceerde en luxe elektrische auto’s op de markt. Deze chauffeurs zorgen ervoor dat elke rit tussen Amsterdam, Hilversum en Den Haag niet alleen maar comfortabel en stijlvol is, maar ook milieuvriendelijk.

Als organisatie hechten wij veel waarde aan duurzaamheid, en deze samenwerking sluit perfect aan bij onze visie. Elektrische auto’s verminderen de ecologische voetafdruk en dragen bij aan een schonere toekomst. Door te kiezen voor het organiseren van luxe ritten met MELLES PEOPLE en Lucid Motors, dragen wij bij aan een groenere planeet.

Wij zijn opgetogen over deze nieuwe fase van samenwerking en zijn ervan overtuigd dat deze upgrade in onze dienstverlening het werken met MELLES PEOPLE naar nieuwe hoogten zal brengen. 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This