MELLES PEOPLE makes the difference for your event.
HOOGWAARDIGE SERVICE VAN MELLES PEOPLE

Wilt u een event waar u alles uit handen kunt geven? Waar alles vlekkeloos verloopt? Bent u opzoek naar mooie hostesses/hosts, goede sales of bediening medewerkers, of privé chauffeurs? Met enthousiasme, passie en veel ervaring helpt MELLES PEOPLE u graag verder.

HOSTESSES / HOSTS

MELLES PEOPLE haar hostesses en hosts zijn intelligent, representatief en hardwerkend. Zij hebben niet alleen de looks, maar steken ook, wegens de horeca ervaring, hun handen uit de mouwen. Onze dames en heren stralen kracht, energie en intelligentie uit waardoor zij dé toegevoegde waarde geven waar u naar opzoek bent. Organiseert u een feest, beurs of ander event? MELLES PEOPLE zorgt ervoor dat uw gasten warm worden ontvangen, begeleid, en van optimale service kunnen genieten.

BEDIENING

MELLES PEOPLE haar medewerkers bediening zijn uiterst getraind door onze interne trainers, hun opleiding en hun jaren lange werk ervaring. Onze ‘People’ zijn met regelmaat beschikbaar waardoor een band opbouwen met u en het inlezen in uw bedrijf en/of event vanzelfsprekend is. Dit creëert niet alleen gemotiveerd, maar ook loyaal personeel!

SALES

Heeft u een stand op een beurs? Of zoekt u personeel wat helpt in uw winkel? Stop dan met zoeken, MELLES PEOPLE helpt u graag verder. Onze poule beschikt over uiterst getrainde sales medewerkers, waarvan wij durven te zeggen dat het echte sales tijgers zijn! U verteld wat er verkocht moet worden en onze PEOPLE draaien.

CHAUFFEURS

THE VIEW FROM THE BACK SEAT! Reizen is voor de meeste mensen iets wat men moet doorstaan. Een irritatie, tussen het thuiscomfort en de opwinding die men doormaakt tot aankomst op de bestemming. Het gaat om tijd doden met muziek, boeken, series of podcasts. Niet voor iedereen, let wel. De chauffeurs van MELLES PEOPLE zorgen ervoor dat u deze tijd anders ervaart! Dat u kunt denken, genieten en ontspannen. Onze chauffeurs, halen u op, thuis of ergens anders, in uw auto of in een auto van ons!

ARTIESTEN

MAKE IT UNIQUE! Bent u opzoek naar een goede DJ, zangeres, saxofonisten, of een bekende artiest? Het netwerk en MELLES PEOPLE is groot! Unieke concepten ontwikkelen en mensen een echte belevenis te laten voelen, daar zijn wij goed in. Wij leveren de meest bijzondere en uiteenlopende artiesten van het land. Wij luisteren naar uw wens, en zorgen dat uw ideeën tot leven komen.

PROMOTIE

GROW YOUR BRAND AWARENESS Wilt u uw bedrijf of merk op de juist manier onder de aandacht brengen? MELLES PEOPLE is getraind in het duidelijk communiceren van gerichte doelstellingen, met de STYLING van MELLES PEOPLE en een berg aan motivatie zorgen wij ervoor dat u promo actie door een ieder wordt erkent. Ons team denkt graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw brand of bedrijf op de juiste manier op de kaart staat!
TESTIMONIALS
KAIWAH CHAN
Manager Office & Guest Relations
MARTIJN KRUISELBRINK
PARTIJ MANAGER – MELLES PEOPLE
ROMY LUCASSEN
HOSTESS - MELLES PEOPLE
MAXIME SPIL
MANAGER - MELLES PEOPLE

Samen werken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bediening. Een vaste poule betekend bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!

‘I have been working at MELLES for almost 3 years now and I am still glad to be part of this incredible team. Over the years I have been working at the most amazing events, concerts and football matches. I was able to gain a lot of experience as host, bartender and eventually as manager thanks to the many possibilities MELLES has to offer’.

Ik werk nu een jaar lang met veel plezier voor MELLES. Ik ben trots om onderdeel te zijn van dit leuke team. Persoonlijk contact met mijn werkgever vind ik erg belangrijk en dit is ook zeker het geval bij MELLES PEOPLE. Zo kan je samen het beste maken van elk event. Van hostess in skyboxen tijdens voetbal wedstrijden en concerten tot hostess op sloepen in Amsterdam. Er zijn veel verschillende opdrachten waar ik met veel plezier elke keer weer naar toe ga.

De uitdaging die MELLES biedt in de gevarieerde diensten, de persoonlijke aandacht die ik krijg en de doorgroeimogelijkheden! Dat zijn de factoren die er voor zorgen dat ik na 3 jaar nog voor zorgen dat ik bij MELLES blijf!