Wat een prachtige dagen hebben wij gehad in het weekend van 1 en 2 oktober, dankzij Pearlcard! Wij mochten dit weekend ons steentje bijdragen bij het mooie landgoed Parc Broekhuizen waar Pearlcard een Fair organiseerde. 

Op dit landgoed, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, had Pearlcard diverse partners uitgenodigd om zich te vertegenwoordigen. Waaronder: GASSAN, Moët Hennesy, Boretti, Ralph Lauren, The Wine List en nog veel meer! Van alle markten thuis was deze fair en overal was aan gedacht! 

Gasten konden deze fair bezoeken en zich laten inspireren op het gebied van interieur, living, styling, kunst, auto’s, juwelen. Daarnaast ook op gebied van wijn, make-up, muziek en food. Wat wil jij nog meer? 

Deze fair was niet af zonder onze MELLES PEOPLE die verspreid over het gehele terrein ondersteunden op verschillende functies. Waar de bartoppers op locatie aan het shinen waren, stonden de chauffeurs klaar voor de gasten. De gasten werden gereden naar de verschillende locaties. Maar ook gastvrouwen en gastheren. Niet te vergeten waren onze Dames van de Complimenten de hele dag druk met persoonlijke complimentjes te schrijven. Op deze manier werden de gasten even in het zonnetje gezet deze dag. 

Wat is er leuker dan staan op een inspirerende fair, ook nog een persoonlijk complimentje ontvangen? MELLES PEOPLE zet graag die extra stap voor elk event.

Deze prachtige dag hebben wij te danken aan Pearlcard. Zij hadden wederom het vertrouwen in ons om het een waar succes te maken! Wil jij jouw volgende event net de extra touch geven met de Dames van de Complimenten? Boek nu via de volgende link! 

 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This