SemiFest Live is het eerste two-way streaming platform van Nederland dat ervoor zorgt dat jij onderdeel kunt zijn van het programma! SemiFest Live verbindt en verzorgt een avondje ‘uit’ terwijl je als gast gewoon thuis bent. Van koken tot gamen, van zingen, chatten en lachen tot dansen met jouw favoriete artiest. Denk aan de Jeugd van Tegenwoordig, Maan, Davina Michelle, Donnie, Reinier Zonneveld, Joris Bijdendijk, Hugo Kennis, Freek van Noortwijk en nog veel meer!

Onze MELLES PEOPLE helpen dit gave interactieve platform backstage bij de ontvangst en begeleiding van de artiesten. SemiFest zendt uit vanaf een prachtig hoogtepunt in Amsterdam: de tiende verdieping van de A’DAM Toren. Hier staan onze hostesses en hosts klaar om artiesten te ontvangen en begeleiden en om ervoor te zorgen dat de juiste protocollen worden gevolgd.s

SemiFest Live werkt nauw samen met partner FabriQ Media Group, onder andere bekend van videoproducties zoals De Vrienden van Amstel Live, Mysteryland en Expeditie Robinson.

Partners

Klik op de partner om de samenwerking te bekijken!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!