THE STORY OF MELLES PEOPLE

WE ARE MELLES PEOPLE

MELLES PEOPLE is een uitzendbureau voor hostesses, hosts, medewerkers bediening en medewerkers sales aan unieke evenementen, cateraars en bijzondere locaties. Ook leveren wij chauffeurs, evenals oplossingen voor parkeren en is ons netwerk rijk aan de meest spraakmakende artiesten van Nederland.

 

Onze missie is om altijd de juiste persoon op de juiste plekte hebben staan. Zo werken wij alleen met gepassioneerde en ervaren werknemers, die wij door middel van training en aandacht naar een volgend niveau brengen. Hierdoor leveren wij uitsluitend bovengemiddeld personeel aan zowel de zakelijke als particuliere branche. Voordat dit aan de orde is, zijn onze MELLES PEOPLE door een extensieve selectieprocedure gegaan, waar wordt achterhaald waar de skills en krachten van het individu liggen. Hiermee zorgen we dat de juiste persoon op de juiste plekstaat.

Een baan voor iedere student in Nederland die past bij het individu waar zij kunnen excelleren, service niveau naar een bepaald niveau tillen, de ‘botheid’ moet er uit. Een leuke bijbaan aanbieden waar zij veel kunnen leren over hun toekomstige carrière waar ze plezier kunnen maken en geld moeten verdienen, waar ze leren niks voor lief te nemen. Voor niets komt de zon op. we leren mensen ‘ownership’ te nemen. Transparantie naar partners, we zijn niet te duur maar heel goed en flexibel personeel. Service niveau voor zowel de klant als personeel naar een hoog niveau te tillen. Representativiteit. Op een duurzame manier.

HET KANTOORTEAM

Het kantoorteam wat achter de planning etc zit balblabla even een leuke tekst neerzetten
LYNNDELL MELLES
DAAN VAN OOSTENRIJK
SASCHA BEEMSTERBOER
RAOUL SCHUURMAN
SOFIA MOLIBOGA
ANOUK JANSEN
HET KANTOORTEAM
LYNNDELL MELLES

FOUNDER & CEO

DAAN VAN OOSTENRIJK

FINANCIËN

SASCHA BEEMSTERBOER

MARKETING MANAGER AND GRAPHIC DESIGNER

RAOUL SCHUURMAN

ACCOUNTANTMANAGER

SOFIA MOLIBOGA

PEOPLE MANAGER

ANOUK JANSEN

MARKETING EN EVENEMENTEN

FOUNDER & CEO
FINANCE
MARKETING / DESIGN
ACCOUNTMANAGER
PEOPLE
EVENTS
LYNNDELL MELLES
De eigenaresse van MELLES PEOPLE is Lynndell Melles. Op jonge leeftijd ontdekte Lynndell haar passie voor de Hospitality industrie, evenementen en het organiseren van unieke momenten. Gedurende haar studie aan Hotelschool The Hague te Amsterdam, anno 2016 richtte zij MELLES PEOPLE op. Een poule van representatieve, hardwerkende dames en heren. Horeca ervaring en representatieve vaardigheden zijn vanaf dag één een continue leidraad in de sollicitatie procedure. Tijdens het wonen en werken in Hongkong, San Diego, Valencia en Amsterdam heeft Lynndell haar Hospitality knowhow opgedaan. De culturele verschillen, het niveau van service verlening en het ervaren van creatieve concepten neemt zij dan ook dagelijks mee in haar bedrijfsvoering. Haar personeel optimaal trainen en klaar maken voor de toekomst is dan ook een van haar goals. Daarom, wordt ervaren personeel op hoog kwalitatief niveau, zowel offline als online getraind. Daarnaast staat fashion, styling en oog voor detail bij haar hoog in het vaandel. Met de gedachte: ‘You can only make a first impression once’, zorgt zij ervoor dat het personeel er altijd stijlvol, representatief, identiek en enthousiast uitziet. Door de persoonlijke aandacht en tijd die Lynndell in haar personeel steekt weet zij hen op succesvolle wijze te verbinden aan haar partners.