De Opening van Vermeer in het Rijksmuseum was een waanzinnige gebeurtenis voor liefhebbers van de Nederlandse kunst. Voor het eerst in haar geschiedenis organiseert het Rijksmuseum van 10 februari t/m 4 juni 2023 een tentoonstelling over de 17de-eeuwse meester Johannes Vermeer. Met tenminste 28 schilderijen vanuit de hele wereld belooft dit de grootste Vermeer tentoonstelling ooit te worden.

Samen met Vermaat hebben onze medewerkers deel uit mogen maken van deze unieke grand opening in het Rijksmuseum. Zij schonken heerlijke drankjes en liepen rond met lekkere hapjes en hebben de gasten een onvergetelijke avond bezorgt.

Als kantoorteam waren wij uitgenodigd om deze feestelijke opening mee te maken. Dank Koen en Vermaat voor deze uitnodiging! Mooi om te zien hoe het personeel én Vermeer de show stalen. 

De werknemers van MELLES PEOPLE streven er altijd naar om het beste personeel te leveren aan dit beroemde museum in Amsterdam. Wij zijn er trots op om onderdeel te hebben mogen zijn van de nu al volledig uitverkochte tentoonstelling. Wij kijken nu al uit naar de volgende mooie evenementen!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This