Na een paar pre-events was het midden november tijd voor de Grand Opening. 19 november, de kou waait langs de Amstel en de straten zijn mooi verlicht. SAAM opent haar nieuwste restaurant en wat een parade paartje voor de groep die al zo veel meer doet! Wijn importeren, wijn proeven en ook nog een restaurant die voor de volledige experience zorgt. 

SAAM opent haar deuren in Amstelveen. Langs de Amstel biedt SAAM een combinatie aan van de Nederlandse en Zuid-Afrikaanse gastronomie. Zij gebruiken enkel pure en eerlijke producten en creëren opwindende culinaire ervaringen en brengen zo deze twee culturen bij elkaar, juist door de laagdrempelige en oprechte gastvrijheid. Laat MELLES PEOPLE hier nou onderdeel van morgen zijn, dat is een goede match. Als flexibele schil voor dit restaurant zijn wij trots dat het na 1,5 jaar hard werken is gelukt! 

Tijdens de opening van restaurant SAAM mocht het kantoor team langskomen om de sfeer letterlijk en figuurlijk te proeven. Onze boys stonden de gasten te bedienen tijdens deze feestelijke gelegenheid. 

Restaurant biedt plaats aan 42 gasten op de begane grond, waaronder een Chef’s Table voor 8 gasten. De bar boven biedt plaats aan nog eens 18 gasten voor degenen die graag de hele dag door dineren. Bij SAAM kun jij genieten van zowel à la carte als een vijfgangenmenu en vergeet het uitzonderlijke wijnarrangement niet. MELLES PEOPLE staat hier voor u klaar om te adviseren en high-end service te verlenen! Wij komen zeker vaker buurten, maar schrijf de tip op, want het is zeker de moeite waard!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This