Ennn……. Actie!

MELLES PEOPLE gaat de mogelijkheid om mee te doen met een speels, nieuw en hip concept nooit uit de weg. De repetities met onze werknemers zijn voor de theatervoorstelling TASTE dan ook in volle gang. Ons vaste team van MELLES PEOPLE zal deel uitmaken van deze fantastische voorstelling.

TASTE is dé theatervoorstelling waar beeld, muziek, high-end bites, geur en mindfucks samenkomen. “Toen ik mijn smaak verloor, vond ik mijn zintuigen terug” is wat de hoofdrolspeler, Sterrenchef Jonathan Kelvin vertelt. Hij verliest van de ene op de andere dag zijn smaak. Het moment waarop hij het dieptepunt bereikt en de pijn hem gek maakt, daar vindt hij zichzelf terug. Zijn doel: optimale vervoering.
Om deze reden zorgt de gehele productie er samen voor dat jouw zintuigen continu betoverd worden.

De dames en heren van MELLES PEOPLE hebben een hart voor de hospitality en het theater. In deze speciaal samengestelde vaste poule, staan 8 van hen dagelijks op het podium te schitteren. Zij hebben zich de afgelopen maand ingezet bij de voorbereidingen op deze indrukwekkende show in de Amsterdome. Dat het onderdeel theater hierbij komt kijken, maakt de voorstelling voor het personeel net weer iets spannender en uitdagender, maar daardoor wel enorm intrigerend. De hostesses worden volledig meegenomen in het verhaal dat wordt verteld en zijn daardoor echt ‘part of the story’.

TASTE … A life changing experience!

Bekijk de officiële trailer van TASTE productions op de Instagram pagina van TASTE productions om nog meer te proeven van dit prachtige evenement. Of boek hier jouw ticket!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This