MELLES PEOPLE is naast het leveren van medewerkers bediening en host & hostesses, ook gespecialiseerd in het verzorgen van barista’s. Onze gecertificeerde barista’s zijn onder andere te vinden op de Zuidas, in het Amstelgebouw, Artis, Adyen, Brunel, Mckinsey, The Edge, ABN AMRO en Irdetho.

MELLES PEOPLE blijft up-to-date in de barista wereld. Om dit te realiseren geven wij onze eigen barista trainingen en brengen wij onze eigen passie voor koffie tot leven. Met de trainingen zorgen wij ervoor dat het personeel zich op verschillende kwaliteiten blijft ontwikkelen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat zij van alle markten thuis zijn!

Één van de nieuwste trends is koffie verbinden aan cocktails. Wij delen daarom een heerlijk recept met jullie voor thuis, PROOST!

Espresso Martini: 🍸

* 40 ml vers gezette koffie (espresso)

* 25 ml wodka

* 25 ml koffielikeur (zoals Kahlua of Tia Maria)

* Een theelepel suikersiroop

* Een handvol crushed ijs

* 3 koffiebonen

Shake de wodka, koffielikeur, suikersiroop en espresso met het ijs in een cocktailshaker, tot de shaker zo koud is dat je hem bijna niet meer kan vasthouden. Schenk de drank door een fijne zeef in de gekoelde martinicoupe. Garneer de cocktail met 3 koffiebonen.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This