MELLES PEOPLE kan zeggen dat het een onwijs geslaagd Formule 1 weekend is geweest samen met Vermaat. De nageniet sessies zijn nog steeds bezig en het bijkomen is eindelijk gestrand. Dat wij, MELLES PEOPLE, hier ons steentje hebben mochten bijgedragen om dit meerdaagse evenement gecaterde door Vermaat tot in de puntjes goed te laten lopen was prachtig om te doen. Dit weekend hebben wij niet zonder onze MELLES PEOPLE toppers kunnen waarmaken.

Alle voorbereidingen waren tot in de kleinste details uitgewerkt met onze partners Vermaat en wat hebben wij met alle MELLES PEOPLE geknald op dit gave 3-daagse evenement met voorafgaande verschillende pre-events, maar niet zonder de échte MELLES PEOPLE touch.

Zijn de grote personeelstekorten er nu echt? Of is het gewoon een kwestie van de medewerkers op één zetten. Tijdens de F1 hebben wij het over een andere boeg gegooid, geen snelle pitstop, maar echt stilstaan bij onze medewerkers. 
7 maanden geleden zijn wij begonnen, aan het maken van DE GOODIEBAG van het jaar!

De Limited Edition MELLES PEOPLE Formule 1 Bomber

Aangezien wij onwijs blij zijn met alle MELLES PEOPLE die ons hebben geholpen met dit evenement een echt succes te maken, hadden wij een verassing ontwikkeld. Eindelijke mochten wij het met trots bekendmaken… Onze enige echte Limited Edition MELLES PEOPLE Formule 1 Bomber.

Wij nemen jullie graag mee naar het begin… Het idee was er direct, het enthousiasme was zeker niet te missen, hoe gaan wij dit aanpakken? De brainstormsessies begonnen meteen. Ontwerpen, tekenen, passen noem het maar op en het gebeurde. Een ontwerp doorvoeren, maar ook weer terugsturen, want MELLES PEOPLE doet niet aan half werk. Als wij het doen, doen we het goed en tot perfectie! Na het heen en weer sturen van verschillende samples, kleuren, maten is dan eindelijk in samenwerking met Hanneke van Hannekes Borduur Studio de perfecte Bomber werkelijkheid geworden.

Benieuwd wat er nog meer in zit? Heerlijke Rituals pakketten en nog veel meer. Wij hebben gekeken wat de medewerkers echt nodig hebben tijdens dit weekend zodat zij de GOODIES daadwerkelijk konden gebruiken. Voor de energie een B’tween reep, Go bites energy balls, Redbull, Cassis, Bos en Pearlcard Water. Heineken Buckethead niet te vergeten, want wij leven immers in Nederland waar het weer altijd maar de vraag is.

Op de crewcamping geregeld door Vermaat konden onze MELLES PEOPLE niet alleen genieten van de Story en het 100% NL magazine, een te leuk yahtzee spel van Holland Casino, maar ook van een heerlijk nadrankje van SAM SAM, Hooghoudt en De Kuyper Cocktail 0.0%. Na dit fantastische weekend zijn onze medewerkers natuurlijk toe aan ontspanning, met een mooi Girav shirt aan kunnen zij genieten van een heerlijk dag in Spa Zuiver. Wie wil dit nou niet?

1000 diensten, 300 MELLES PEOPLE medewerkers, 105.000 gasten en topcatering van Vermaat zijn een feit; wij hebben nu al zin in volgend jaar!

Benieuwd naar ons Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 verhaal? Bekijk de aftermovie!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This