Wist jij al dat wij ook receptiediensten aanbieden bij MELLES PEOPLE? Wij staan graag voor partners klaar om de front office te versterken met hospitality professionals in de vorm van front office medewerkers, client desk medewerkers, office management medewerkers en hostesses. 

Of het nu gaat om het verwelkomen van gasten met een glimlach, het beheren van de receptie, of het efficiënt ondersteunen van kantooractiviteiten, wij hebben de perfecte professional voor elke klus.

Een uitstekend voorbeeld van onze receptiediensten in actie is onze fulltime samenwerking met OFI. OFI is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in innoverend en duurzaam eten & drinken. Onze MELLES PEOPLE die worden ingezet bij OFI, bieden dagelijkse ondersteuning om een foutloze klantervaring te waarborgen. Hun inzet en professionaliteit hebben bijgedragen aan het vestigen van een gastvrije sfeer binnen OFI.

Dus: of jij nu behoefte hebt aan een vriendelijk gezicht bij de receptie, een bekwame client desk medewerker, een gastvrije hostess, of een effectieve officemanagement medewerker, MELLES PEOPLE staat voor jou klaar. Wij begrijpen dat de frontlinie van gastvrijheid essentieel is, en wij zijn vastbesloten om de juiste professional te leveren die aansluit bij jouw behoeften.

Laten we samen werken aan een gastvrije en efficiënte frontoffice!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This