Inmiddels zitten wij alweer een hele maand in ons nieuwe pand! Het nieuwe kantoor is de afgelopen vier weken met man en macht aangepakt, om er een heus MELLES PEOPLE paleis van te maken. Hierbij een office update met alle leuke veranderingen!

Om te beginnen bij de muren. Bijna alle muren hebben door het unieke behang van Dutch Walltextile Company een complete transformatie ondergaan. Textiel inderdaad! De eigenaar Boudewijn Vogel heeft zich van alle kanten laten zien. Elk behang creëert een totaal ander gevoel in alle verschillende ruimtes, waarbij ze toch allemaal een gevoel van warmte uitstralen. Stay tuned want er komen leuke before en after foto’s aan!

Daarnaast is MELLES PEOPLE niet meer te missen als jij langs ons nieuwe kantoor loopt. Zo stuit jij bij binnenkomst meteen op de branding van MELLES PEOPLE, de nieuwe deurmatten bij, jáwel, beide ingangen. Met een extra grote mat die te zien is tijdens evenementen en presentaties. Wij willen Guido en Sharda Ide van Wasned enorm bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige eye catchers!

Natuurlijk zijn er ook al vorderingen in de verdere inrichting van alle kamers. Waaronder bijvoorbeeld de sollicitatiekamer, die wij echt als een “woonkamer” hebben ingericht zodat alle potentiële MELLES PEOPLE werknemers zich meteen bij ons thuis voelen. 

Het kantoorteam is enorm blij met deze nieuwe stap in de verdere groei van MELLES PEOPLE. Nu de ruimte verviervoudigd is, is er daardoor nog meer ruimte is om nieuwe inspiratie op te doen en zorgt natuurlijk voor veel nieuwe creativiteit. 

Niet alleen alle partners, personeel, familie en vrienden zijn nieuwsgierig naar het nieuwe kantoor, maar ook de buurt komt één voor één een kijkje nemen. Zij zijn benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren daar op de Hendrik Jacobszstraat nummer 10. Beter een goede buur dan een verre vriend wordt vaak gezegd. Wij zijn het hiermee eens! Zo hebben wij gereedschap geleend van de buren, hebben wij afgelopen week een fotoshoot gedaan met onze buren Restaurant Locals Only en kijken wij uit naar wat de buurt nog meer te bieden heeft. 

De aankomende maand zit weer vol spannende en vooral leuke vorderingen die allemaal gaan plaatsvinden op het MELLES PEOPLE kantoor. Waaronder de bar inclusief biertap en barista station, onder andere mogelijk gemaakt door Heineken en Lavazza.

Nog even geduld en dan verwelkomen wij iedereen in het nieuwe kantoor! Ver hoef jij in ieder geval niet te zoeken, want het kantoor zal namelijk zeker al vanaf een grote afstand te zien zijn. Tot snel!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This