It’s never a dull day in the office of MELLES PEOPLE! Ook afgelopen maand was er genoeg reuring aan de Hendrik Jacobszstraat: sollicitaties, trainingen en spontane bezoekjes van onze medewerkers. Daarnaast namen wij afscheid van Sofia en werd Anne-Wietske haar verjaardag gevierd.

Want wat gebeurt er nou eigenlijk op een doorsnee dag bij ons op kantoor? Dagelijks verwelkomen wij (nieuwe) medewerkers en partners voor een kop koffie. Ook nemen wij sollicitatiegesprekken af en geven wij trainingen in onze prachtige bar. Wekelijks hebben wij klussen met styling, daarvoor komt iemand dit ophalen en brengen, wat vaak gepaard gaat met een kopje koffie om even bij te kletsen. Op deze manier blijven wij verbonden met ons team en houden wij de lijntjes kort!

In de laatste week van maart was Sofia’s laatste dag bij MELLES PEOPLE. Drie jaar lang heeft zij zich voor de volle 100% ingezet en is zij enorm ontwikkeld binnen het bedrijf. Op haar laatste dag heeft zij Anouk en Isa nog zo veel mogelijk van haar kennis overgebracht waarna wij een afscheidsborrel hebben gegeven. Een prachtig ABC van Anne & Wiets en een mooi praatje van Lynndell over Sofia’s groei binnen haar bedrijf konden niet missen. Hierna werden de nodige potjes 30 Seconds gespeeld en na een heerlijke borrelplank verhuisde het feestje naar de Tapmarin. Wij wensen Sofia heel veel reisplezier in Midden-Amerika en succes in de toekomst!

Op woensdag 5 april waren wij als kantoorteam uitgenodigd bij een private shopping event van Pearlcard bij Van Zuilen Mode in Gorinchem. Na een gezellige maar productieve anderhalf uur in Anne’s Mini werden wij met heerlijke bubbels ontvangen in de prachtige winkel. Met dat glaasje champagne in de hand struinden wij de winkel af naar mooie items. In een privé-kleedkamerhoek hebben wij een eigen MELLES PEOPLE-modeshow gehouden en werden er koninklijke jurken en uitzonderlijke mantelpakken gepast. Samen shoppen is goede teambuilding, toch?!

Anderhalve week later, op vrijdag 14 april, was Anne-Wietske jarig en werd zij 23 jaar oud. Ondanks dat Lynndell voor een netwerk-event in Portugal zat en Isa haar dagje vrij in Leeuwarden spendeerde, maakte Anne er een groot feest van op kantoor. De gebakjes en flessen wijn waren aanwezig waardoor Wiets zich helemaal jarig voelde. In de weken hierna werd Anne-Wietske haar contract verlengd waardoor werd bevestigd dat zij het MELLES PEOPLE Office Team nog langer blijft versterken!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This