In de maand juli was de rust iets wedergekeerd, dit betekent tijd voor evaluaties. Bij MELLES PEOPLE vinden wij het belangrijk om constant te blijven evalueren over locaties, evenementen, werknemers en partners. Dit doen wij onder andere tijdens locatie bezoeken. In de maand juli gingen wij op bezoek bij onze partners Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam en Chateau Marquette in Heemskerk. Feedback geven en ontvangen is een proces dat non-stop in beweging is. Van medewerkers tot aan de partners, alle feedback is belangrijk om mee te nemen in de evaluaties. Daarnaast maken wij op locaties content en beeldmateriaal voor de werknemers.

Laten wij beginnen bij Het Scheepvaartmuseum. Ook hier is de rust wedergekeerd na een aantal drukke weken met evenementen, bruiloften en andere partijen. Een mooi moment om deze events met elkaar door te nemen, om te werken aan nog succesvollere samenwerken voor de toekomst. Anne en Anne-Wietske kregen een rondleiding door het gebouw, de agenda is besproken en er zijn zeker ook wat mooie kiekjes gemaakt voor de marketing van MELLES PEOPLE. Heb jij de foto’s al op onze Instagram langs zien komen? Check @mellespeople! 

Vervolgens zijn Sofia en Anne-Wietske in de bus gestapt richting Heemskerk, met als eindstop Chateau Marquette. Jij kijkt jouw ogen al uit richting de poort van het Chateau zodra het terrein wordt betreden. Verschillende zalen kunnen op deze sprookjesachtige locatie gebruikt worden voor bruiloften, diners en zakelijke vergaderingen. Een prachtige locatie waar jij al begint met dromen over jouw eigen bruiloft zodra je binnenstapt. 

Naast werken op het kantoor en partners bezoeken, is het MELLES PEOPLE officeteam ook met elkaar te vinden na werktijd. Zo trekken wij elkaar mee naar sportlessen, naar de Heineken Afterwork Party en genieten wij graag van een hapje en een drankje want de passie voor eten hebben wij allemaal!

De aankomende maand gaat MELLES PEOPLE volle bak aan de slag met de voorbereidingen van de grote evenementen in de maand September!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This