November, een maand waarin iedereen weer moet wennen aan de regen en dus meer binnen zit. Wij deden dat vanaf ons nieuwe kantoor! Het nieuwe kantoor is in vier weken met man en macht aangepakt, om er een heus MELLES PEOPLE paleis van te maken. 

Vanaf november zijn wij ook te vinden in een ander paleis, dit is Hotels van Oranje in Noordwijk. Hier ondersteunen wij vanaf november bij de evenementen. Het eerste evenement bij deze nieuwe partner was het WereldOuders Charity Gala in de Wintertuin. Hier werden de gasten volledig in de watten gelegd tijdens het diner en veiling! 

Daarnaast was MASTERS EXPO 2021 gelukkig weer een feit! Vijf dagen lang was de RAI Amsterdam omgetoverd tot een waanzinnig live-marketing-concept locatie, waar een enorm aanbod van exhibitors op elk vakgebied samenkomt. 

Naast de grote beurs in de RAI, waren wij aanwezig bij hét grote Hazes concert. Hazes zorgde weer voor een groot feest in de Ziggo Dome, waar onze hostesses alle gasten de ware VIP-beleving konden geven voor onze partner Bookx. Niet alleen stonden wij dat weekend in de Ziggo Dome, maar ook bij Soundbites by Lute voor partner Peter Lute en in de Ziggo Dome Memberslounge voor partner Vineyard. 

Feest voor onze partner fCN. fCN – Founders Carbon Network, hét netwerkbedrijf van Nederland, vierde hun 10-jarig bestaan in het prachtige Koninklijk Theater Carré. Onze dames verwelkomden de gasten in het theater en hielpen bij de artiesten begeleiding. Daarnaast zorgden zij uiteraard dat de goodie bags prachtig gevuld waren. 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This