JAJA, NEW YEAR NEW OFFICE!! Inmiddels zijn wij alweer drie maanden verder sinds wij de deur van ons nieuwe kantoor voor de eerste keer opende! Hoeveel er in een paar maanden kan veranderen is echt bizar. Wij nemen jullie graag mee in de stappen die wij hebben ondernomen om er een echt paleis van te maken. Twee weken voorafgaande aan de verhuizing is Lynndell bezig geweest met het visualiseren van het kantoor, veel tijd hadden wij niet en de overstap vond plaats in 1 dag, stiekem was deze uitdaging enorm gaaf, interieur is dan ook echt Lynndell haar passie!

Alle kamers in het kantoor hebben hun eigen functionaliteit gekregen en wij hebben veel ‘hoekjes’ gecreëerd. Zo heerst er een huiselijk gevoel op het kantoor, waar iedereen zich prettig voelt en creatief kan denken en werken! Onze sollicitatiekamer noemen wij ook wel de ‘woonkamer’, zodat alle potentiële MELLES PEOPLE werknemers zich meteen bij ons thuis voelen. Dit zorgt dat mensen open zijn en durfen te praten, precies wat wij zoeken! Daarnaast hebben wij op de gangen, aan de kleine bar en in verschillende hoeken van het kantoor flex werkplekken gemaakt, waar jij rustig kan gaan zitten voor een goed gesprek, een belangrijke call of om te brainstormen. Zoals velen waarschijnlijk niet is ontgaan hebben wij vanaf scratch, onze eigenbar gebouwd!

JAJA, een echte MELLES PEOPLE bar. Het behang, marmer en hout keuze, de lijnen, over alles is nagedacht. Aan deze bar trainen wij persoonlijk al onze MELLES PEOPLE medewerkers. Zo kunnen zij met het Barista koffiezetapparaat van Lavazza, de tap van Heineken, de cocktail dranken van de Kuyper en de kennis van het team, vol ervaring de werkvloer op! Dank Raymond Donker, Wendell Janssen, Arno van Eijmeren, Mark de Witte, Lucien Heusy.

Wij tillen de kennis van onze werknemers graag naar een hoger niveau en stimuleren hen zich te blijven ontwikkelen, hoe leuk dat wij dat nu in-house kunnen doen! Uiteraard zal de bar ook gebruikt worden voor verschillende (netwerk) borrels met zowel onze medewerkers, partners als ons team.

Wij krijgen veel vragen over welke materialen, winkels, behang soorten etc wij hebben gekozen. Voor inspiratie hieronder een kort lijstje:

  • De muren hebben een ware transformatie ondergaan dankzij het unieke behang van Dutch Walltextile Company. Textiel inderdaad! Eigenaar Boudewijn Vogel zorgt voor een extra dimensie in de ruimtes van onze kantoren. Elk behang zorgt voor een totaal ander gevoel in de verschillende kamers, waarbij juist door het textiel ook een warm gevoel wordt gecreëerd. Onze favoriet heet ‘Capital’, die hebben wij in 4 verschillende kleuren!
  • MELLES PEOPLE is niet meer te missen in het straatbeeld. Jij stuit bij binnenkomst meteen op de branding van MELLES PEOPLE, de nieuwe deurmatten bij, jáwel, beide ingangen. Met een extra grote mat die te zien is tijdens evenementen en presentaties. Wij willen Guido Ide en Sharda Ide van WASNED enorm bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige eyecatchers! Inmiddels hangt de belettering ook op de muur binnen en de MELLES PEOPLE vlag buiten.
  • In mijn eigen kantoorruimte staan geweldige stoelen van 4UDesigned, die er niet alleen te gek uit zien maar ook nog eens lekker zitten, en draaien. Wij zijn enorm lang opzoek geweest naar mooie design barkrukken, stoelen en tafels, deze winkel is oprecht een aanrader!
  • De eikenhouten tafel (Greengridz Wood) is gesneden van één stuk boomstam via het bedrijf Triboo, dank Martijn Meijer. Triboo maakt van afval waardevolle en hoogwaardige producten. Wat leuk is om te weten dat zij 60% minder c02 uitstoot hebben t.o.v. traditionele tafelbladen. Leuk feitje: De maximale lengte van fineer uit 1 stuk is circa 320cm
  • De bar hebben wij laten bouwen bij Berg & Smidt in Rotterdam. Zij leveren echt fantastisch maatwerk!

Wij zijn enorm blij met deze stap in de verdere groei van MELLES PEOPLE. Niet alleen alle partners, personeel, familie en vrienden zijn nieuwsgierig naar het nieuwe kantoor, maar ook de buurt komt één voor één een kijkje nemen. Beter een goede buur dan een verre vriend! Ben jij ook benieuwd naar hoe het kantoor eruitziet? Kom gerust langs en wij staan altijd klaar met een kopje koffie of een ijskoud biertje! Houd daarnaast onze Instagram in de gaten voor te gekke timelapses en andere kantoor reveals!

Kijk hieronder naar de before & after shots!

#MELLESPEOPLE #OFFICEUPDATE #REVEAL

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This