Ons nieuwe adres is: Hendriks Jacobszstraat 10, 1075 PD – hoek Valeriusstraat. 

Afgelopen maand stond volledig in het teken van ons nieuwe kantoor in Amsterdam Zuid, op de hoek van de Valeriusstraat. De zoektocht gaat uiteraard al wat langer terug maar een maand geleden hebben wij deze parel gevonden. Inrichting, styling, behang uitzoeken, schilderen, leidingen trekken, elektricien inhuren. Inmiddels zijn wij van alle markten thuis. Het contract is getekend, de spullen zijn verhuisd en ons nieuw pand staat in de stijgers. 

Het kantoor kwam op het perfecte moment want MELLES PEOPLE blijft zich continue ontwikkelen, vernieuwen en groeien! Wij hebben niet alleen uitbreiding gehad van ons team op de vloer, maar ook op kantoor zitten wij met een groter team dan voorheen. Wij zijn zo excited! 

Spoiler allert: zoals jullie weten geven wij al onze (nieuwe) medewerkers trainingen om hen perfect klaar te stomen voor de mooiste events, locaties en diners van het land. Om dit in-house te kunnen doen en ons team zo vaak mogelijk te trainen BOUWEN WIJ EEN EIGEN BAR!! 

Naast onze theoretische trainingsruimte hebben wij ook ruimte voor het bouwen van een te gekke bar, waar niet alleen een tap van Heineken te vinden is, een ruimte om de lekkerste cocktails van Koninklijke De Kuyper te shaken maar ook een Barista area waar wij al onze koffie toppers optimaal kunnen trainen met de (café) CREME DE LA CREME van Lavazza. 

Naast het aanbieden van trainingen voor onze nieuwe medewerkers, gaan wij ook dieper in op bepaalde aspecten. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van wijn, koffie (barista training), een cocktail workshop, tap training en hoe je het beste op sterren niveau gasten kan bedienen. Door het geven van deze trainingen brengen wij MELLES PEOPLE naar een volgend level. 

Last but not least. Onze VRIJMIBO staat uiteraard ook centraal, hier worden wekelijkse werknemers uitgenodigd die 3, 6, 9, of 12 maanden bij ons in dienst zijn, de sollicitanten van die week en uiteraard iedereen die gezellig langs wil komen voor een borrel.

Kom jij ook snel langs bij ons op kantoor? Wij verwelkomen je graag op ons nieuwe kantoor in Oud-Zuid. Ben je benieuwd naar de vorderingen en de verbouwing? Volg dan onze Instagram waar wij dagelijks meerdere updates plaatsen.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This