Hoog in de berg waar de winden blazen, daar kwam het MT team van MELLES PEOPLE samen. Zoals jullie waarschijnlijk weten staan wij bekend om onze automatisering, zo efficiënt mogelijk werken en continu opzoek gaan naar verbetering. Nu moet ik zeggen, wij zijn letterlijk en figuurlijk tot grote hoogtes gekomen met elkaar. MT van MP im Schnee!

Verder denken dan onze ski stok lang is, dat is wel gelukt. Het begon met een brainstorm sessie, aan creativiteit geen gebrek. Al die frisse berg lucht brengt inspiratie voor te gekke ideeën. Proces optimalisatie nog de sneeuw, liet ons niet koud worden, dus wij gingen aan de slag! Menig bedrijfsproces is van A tot Z besproken, en dat alles met ‘groei en kwaliteit behoud’ in acht neming.

Skiën in de zon, uitzicht op de Mont Blanc, een piste bully als vervoersmiddel wat wil je nog meer?
Uiteraard zijn wij ons zelf niet als wij niet blijven perfectioneren. In het kader van onze nieuwe wijntrainingen moesten wij natuurlijk ook het een en ander proeven, je weet wat ze zeggen, herhaling is key. Oké wij zullen open kaart spelen, deze versnapering was ook voor ons plezier. #workhardplayharder.

Lang verhaal kort, Anne blijkt ook goed in DJ’en te zijn, Wiets haar favoriete (piste) kleur is rood en Lynndell haar rij kunsten in de bergen waren sensationeel…

Boordevol frisse energie keerde wij huiswaarts. Wij hebben er weer zin in, geloof ons, wij kunnen bergen verzetten!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This