Wist jij dat Hete Peper Catering een partner is van MELLES PEOPLE? MELLES PEOPLE ondersteunt deze gave cateraar op hun verschillende evenementen. 

Wie is Hete Peper Catering? Hete Peper Catering verzorgd de catering op uitzonderlijke locaties en evenementen. Met gezamenlijk een passie voor eten en beleving zorgen zij voor een onvergetelijke belevenis. En dit samen met MELLES PEOPLE, hoe heet is dat?! 

De afgelopen maand hebben er al een aantal evenementen plaatsgevonden, zoals een evenement in de Passenger Terminal Amsterdam voor 800 PAX en een evenement in het prachtige Scheepvaartmuseum, maar ook waren onze toppers aanwezig in SugarCity. Natuurlijk staan er ook veel gave evenementen op de planning zoals bijvoorbeeld in het Scheepvaartmuseum en in de Kromhouthal.

De locaties en evenementen zijn elke keer weer bijzonder en elk evenement heeft net weer iets extra’s wat dit een enorm leuk bedrijf maakt, waar wij graag onze medewerkers neerzetten! Wij kijken met elkaar enorm uit naar deze samenwerking en kunnen niet wachten op wat er allemaal komen gaat. Dedankt voor het vertrouwen en het aangaan van deze mooie samenwerking! 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This