Wij mogen bekend maken dat wij een mooie samenwerking aangaan! Namelijk: Capital C! Trots en met veel plezier gaan wij jullie op de evenementen ondersteunen! Dank Thomas Zwart & Nadine Wigger voor het vertrouwen. De handtekeningen zijn gezet, LET’S GO!

Wat is Capital C? Het is dé nieuwe creatieve evenementenlocatie van Amsterdam! Capital C ligt op het Weesperplein en is de hub om helemaal in jouw eigen creativiteit ondergedompeld te worden. Het gebouw is ingericht door ruim 20 Nederlandse designers. De verschillende ruimtes kunnen functioneren voor congressen, conferenties, award shows of voor een productlancering.

Op het dak van het gebouw vind jij letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van Capital C. High Light genoemd, waar alle ramen een prachtige glazen koepel vormen. Capital C: de High Light van Amsterdam! 

In deze glazen koepel heeft MELLES PEOPLE al op een aantal evenementen geschitterd. Onder andere tijdens; het persevenement van Danie Bles, een event voor onder andere L’Oréal, Videoland en Netflix en galadiners. Wat staat ons allemaal nog meer te wachten?  

Deze evenementenlocatie heeft een rijk aan diverse ruimtes waar verschillende soorten bedrijven evenementen houden. Dit in combinatie met onze in-house styling, waarin onze MELLES PEOPLE aan het schitteren zijn maar het plaatje compleet. Deze styling ging van Great Gatsby stijl tot aan Black Tie, maar ook klassieke jurkjes komen aan bod. Benieuwd naar ons nieuwe concept Candy Girl? Wie weet zie jij ons ook hierin verschijnen. 

Of jij nu komt voor honderden tikkende klokken in de Clock Tower. Een waanzinnig uitzicht over Amsterdam of natuurlijk voor een evenement waar jij de hardwerkende MELLES PEOPLE crew ziet stralen. Dit kan allemaal bij het prachtige Capital C. 

Wij kijken uit naar de aankomende tijd en de vele evenementen die ons te wachten staan! Op naar deze mooie samenwerking van MELLES PEOPLE X Capital C.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This