Als jij het nieuws volgt was het niet te missen dat het Franse kabinet op dinsdag 11 en woensdag 12 april een staatsbezoek bracht aan Nederland. Op uitnodiging van minister-president Rutte bezochten het Koninklijk Paar, president Macron en zijn echtgenote de Vermeer tentoonstelling in het Rijksmuseum. En laten daar nou net MELLES PEOPLE aan het werk zijn…

Via onze partner Vermaat Partyservice worden onze medewerkers ingeschakeld op allerlei soorten evenementen. De ene keer is dit een opening van een nieuw hoofdkantoor, en de andere keer is dit een enorm exclusieve high-end partij in het Rijksmuseum. Dat laatste was op woensdag 12 april het geval. Maar liefst achttien toppers uit ons hoogkwalitatieve team mochten aan het werk in de ruimte van de Nachtwacht.

“De ene dag sta ik een biertje te tappen voor voetbalsupporters en de volgende dag vraag ik aan meneer Rutte of hij zin heeft in koffie: dat omschrijft MELLES PEOPLE precies!”; een prachtige uitspraak van één van onze medewerkers. Wij willen Vermaat Partyservice nogmaals bedanken voor het vertrouwen in ons wat betreft het leveren van medewerkers van hoge kwaliteit die het Koninklijk Paar en het Nederlandse en Franse kabinet goed kunnen verzorgen.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This