In het kader van het waarderen en belonen van onze medewerkers kwamen wij op het idee om een MELLES PEOPLE afterparty te regelen in de Chin Chin club in Amsterdam voor alle medewerkers die ingepland stonden op de VIP-dag van de TEFAF in Maastricht. De brainstormsessie was gestart en meteen werden de MELLES PEOPLE ballonnen besteld, VIP-area geregeld en de nodige drankjes werden geregeld. Wij waren er klaar voor!

Met honderd man sterk stonden wij dan op de TEFAF vrijdag 24 juni! MELLES PEOPLE represent kun je wel zeggen. De reis naar het lage zuiden begon al ’s ochtend vroeg om zes uur voor de deur van de Chin Chin Club in Amsterdam. Hier plaatste iedereen zijn/haar fiets om zo de bus in de stappen naar Maastricht. Ondanks dat het nog vroeg was werden er onderweg onderling al plannen gemaakt voor de MELLES PEOPLE Afterparty.

Na een lange dag hard werken was de dienst dan toch echt aan zijn einde en kon het feest beginnen. Ondanks het harde werken had iedereen toch nog genoeg energie gespaard om met de MELLES PEOPLE PARTYPEOPLE een dansje te wagen in de Chin Chin club. In de bus was het feest al snel geopend en ging de muziek met de minuut harder. Van André Hazes tot Mart Hoogkamer, alles kwam voorbij. Excuses buschauffeur voor de karaoke!

Al feestend kwamen wij aan bij de Chin Chin na twee en een half uur. De entreebandjes waren al geregeld dus wij konden zo rechtstreeks de club in. Wat was het gaaf om te zien dat de hele VIP-area gevuld was met MELLES PEOPLE. En wat had iedereen het verdiend! Met elkaar proosten, salsa dansen, en de longen uit iedereen zijn lijf zingen: het gebeurde allemaal. 

Het was een fantastische dag, avond en nacht, een 24 uurs shift en wat was het leuk dat we dit met elkaar konden doen! Dit is zeker voor herhaling vatbaar, dus iedereen kan zich alvast schrap zetten voor volgend jaar. Inclusief de buschauffeur!

 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This