Herfst, verjaardagen, maatregelen, een PLANNR-update en dieren op kantoor. Waar te beginnen?!
Ik dacht zo, de perfecte week om te starten met het schrijven van een rubriek. Wekelijks zal ik (Sofia Moliboga, PEOPLE MANAGER) jullie vermaken met de laatste nieuwtjes, afgelopen of toekomstige gebeurtenissen en leuke tips. Wie ben ik?
 
‘’Sofia in het kort: nét 22 jaar, nét in dienst bij MELLES PEOPLE en nét Amsterdam aan het ontdekken.’’
 
De start van een nieuwe column en een nieuw seizoen. Op 22 september is het astronomische herfstseizoen ingegaan, dit betekent dat het eerder donker zal worden, bladeren van de bomen vallen en vervolgens de bladeren uit huizen en tuinen opgeruimd mogen worden, leuk!  Naast deze leuke activiteit, hielden wij ons toch liever bezig met taart eten op kantoor. Afgelopen week mocht eerst mijn verjaardag gevierd worden, gevolgd door de verjaardag van Lynndell. Dubbel feest, betekent… dubbel taart.
 
Er was niet alleen feestelijk nieuws deze week, er zijn ook weer nieuwe maatregelen getroffen. Natuurlijk gaan wij gewoon door, samen met de rest van de horeca en ondernemend Nederland! Om te beginnen, start PLANNR met een Summer Release. PLANNR is het planningsysteem waar op kantoor dagelijks mee wordt gewerkt. Een perfect moment tijdens deze Fall rubriek ;).
Hebben jullie tips voor PLANNR, laat het ons weten!!
 
Deze week sluit ik graag af met een dag die op 4 oktober jaarlijks wordt gevierd. Op deze dag staat alles in het teken van dieren. Maar waarom wordt dierendag eigenlijk op 4 oktober gevierd? St. Franciscus van Assisi is een heilige die bekend stond om zijn aandacht voor de dieren. Op 4 oktober is hij overleden, vervolgens is er in Wenen tijdens een internationaal congres voor dierenverenigingen besloten om 4 oktober uit te roepen tot Wereld Dierendag.
In 1930 werd Dierendag voor het eerst gevierd in Nederland!
 
Ik hoor jullie al denken, wellicht niet de informatie waar je meteen op zit te wachten. Dat kan ik begrijpen… Geef je huisdier gewoon wat extra aandacht, zoals wij deze week op kantoor ook hebben gedaan bij Noa.
 
Om in het teken van diervriendelijkheid te blijven; hier 3 leuke vegetarische restaurants (ook leuk alternatief voor de niet dieren fans onder ons):
€ Vegan Junk Food Bar, meedere locaties in Amsterdam
€€ Meatless District, meerdere locaties in Amsterdam
€€€ Bolenius, George Gershwinlaan 30, 1082 MT Amsterdam
 
Enjoy!
Liefs, Sofia

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This