Ruby heeft deze maand haar intrede bij het MELLES PEOPLE kantoor team gemaakt als nieuwe stagiaire. Zij zal ondersteunen in de planning en HR gerelateerde taken. Onder deze taken vallen, contacten onderhouden met medewerkers, het samen inplannen van leuke diensten en sollicitatiegesprekken voeren met potentiële medewerkers.

Meet HR/Planning aanwinst Ruby:

–        Geboren en opgegroeid in Scheveningen waar zij samen met haar ouders, zusje en hond heeft gewoond.

–        Opgegroeid in een echt hospitality gezin. Waarbij ondernemen en horeca centraal staan.

–        Haar allereerste baantje was als 10-jarige bij Joop van de Ende Theater producties met een kinderrol in de Musical ‘Joseph and the amazing technicolor dreamcoat’.

–        Zij heeft altijd al een voorliefde gehad voor de wereld van musicals, theater en muziek. In haar vrije tijd zit zij dan ook bij een amateurtheater gezelschap in Den Haag.

–        Haar favoriete horeca bijbaantje van vroeger is bij Bagels en Beans, waar zij de kneepjes van het ‘barista’ vak heeft geleerd.

–        Februari 2018 gestart met Hotelschool The Hague in Amsterdam, waar zij haar interesse in management heeft omgezet in kennis.

Ruby zit momenteel in haar laatste half jaar van de Hotelschool en zal haar management stage vervullen bij MELLES PEOPLE. Wij kijken met het kantoor team uit naar de aankomende tijd. Ruby is te bereiken op 06-28991563 en altijd in voor een gezellig praatje!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This