MELLES PEOPLE wil studenten de kans bieden om een start in hun carrière te maken. Dit doen wij zowel met onze werknemers op de vloer, als op kantoor. Daarom breiden wij uit met een JUNIOR ALLROUND MANAGER. Meet Gerke.

Gerke heeft zichzelf in de maand april aangesloten bij MELLES PEOPLE. Met als start een gezellige paasbrunch op het kantoor. Gerke is begonnen met het ontmoeten van onze werknemers op de vloer, onze opdrachtgevers en prachtige locaties.

De komende 10 maanden zal Gerke zich als Junior Allround Manager bezighouden met vele verschillende taken binnen MELLES PEOPLE. Onder deze taken valt onder andere sollicitatiegesprekken afnemen, trainingen geven, declaraties bijhouden en contact met onze werknemers en partners onderhouden. 

Gerke beter leren kennen? Dit is Gerke in het kort:

  • Als enig kind uit Voorthuizen, houdt zij ontzettend van mensen om zich heen. Zij is dan ook echt een mensenmens. 
  • Vanaf haar 14e levensjaar begon Gerke in de afwas. Waarna zij doorging naar de lokale bowlingbaan en haar horeca skills uiteindelijk in een restaurant op de vloer heeft ontwikkeld.
  • In februari 2019 is zij met International Hospitality Management in Leeuwarden gestart, waar zij haar Eventmanagement minor en Mindfull leadership minors gaat omzetten naar kennis bij MELLES PEOPLE.
  • Tijdens haar Hotelschool opleiding in Leeuwarden is zij ook nog als Barista en taartenbakker aan de slag gegaan bij de gezelligste koffietent van de stad.
  • Bootcamp doet zij graag in haar vrije tijd, wellicht zal zij de nieuwe MELLES PEOPLE bootcamp leiden?
  • Bezig zijn met duurzaamheid en gezondheid, is echt haar ding. Wat zal Gerke binnen ons team verduurzamen? 

Met haar enthousiasme en passie voor deze industrie zijn wij enorm blij met Gerke in ons team. Wij kijken uit naar de komende 10 maanden (en misschien wel langer?). Gerke is vanaf aanstaande maandag te bereiken en is altijd in voor een gesprek wanneer jij haar tegenkomt op een evenement. 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This