MELLES PEOPLE helpt young professionals met een kickstart van hun carrière in de Hospitality. Dit doen wij zowel met onze werknemers op de vloer, als op kantoor. Daarom breiden wij ons kantoorteam uit met een PEOPLE MANAGER en een HR & PLANNING intern. Meet Anouk & Isa.

Deze maand zijn Anouk en Isa gestart bij MELLES PEOPLE. Waar Anouk direct aan de bak ging met een diepe duik op ons kantoor in de HR department met onder andere sollicitatiegesprekken en recruitment, was Isa is op de vloer aan het werk om onze werknemers en opdrachtgevers op hun prachtige locaties te ontmoeten. 

Anouk zal ons team fulltime versterken als PEOPLE manager door onder andere veel contact te hebben met onze medewerkers en partners, de styling te verzorgen en nieuwe medewerkers aan te nemen. Anouk beter leren kennen?

Dit is Anouk in het kort:

• Anouk is recent afgestudeerd aan de Bachelor Communicatie. Om bij MELLES PEOPLE aan de slag te gaan sprak Anouk aan wegens het afwisselende karakter van de functie, de diversiteit en natuurlijk de dynamische en wisselende werkomgeving. 

• Tijdens haar studie Hotelmanagement in Amsterdam is Anouk zelf begonnen als hostess. Anouk werkte op verschillende locaties en zag hierdoor aardig wat van Nederland! Geen een dag was hetzelfde. De kennis die zij hier heeft opgedaan kan zij gebruiken bij MELLES PEOPLE

• In haar vrije tijd kan jij Anouk als trouwe supporter om de week op de tribune van de Johan Cruijff Arena vinden.

Isa zal zich de komende 10 maanden als HR & Planning intern bezighouden met onder andere sollicitatiegesprekken afnemen, trainingen geven, onze socials bij houden en het in contact staan met onze werknemers. Isa beter leren kennen?

Dit is Isa in het kort:

• Als klein meisje is Isa opgegroeid op de boerderij van haar ouders en opa en oma. Zij weet dus wel van aanpakken!

• Isa was altijd obsessed met vakanties inplannen. Daar is dan ook haar interesse in de hospitality-wereld begonnen, wat uiteindelijk leidde tot het studeren van International Hospitality Management in Leeuwarden.

• Tijdens haar studententijd in Leeuwarden heeft Isa meerdere evenementen georganiseerd, dus hier is zij geen vreemde in!

• Haar praktijkperiode op de Hotelschool heeft Isa in haar tweede jaar als HR Supervisor gedaan en in haar derde jaar als Events Manager; een perfecte combinatie voor MELLES PEOPLE dus.

Met hun enthousiasme en passie voor deze industrie zijn wij enorm blij met Anouk & Isa in ons team. Wij kijken uit naar de komende periode en om onze nieuwe aanwinsten alle ins en outs van MELLES PEOPLE te leren. Anouk & Isa zijn beiden te bereiken en staan altijd klaar voor een kop koffie en een leuke babbel!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This