MELLES PEOPLE wil studenten een kans bieden om een start in hun carrière te maken. Dit doen wij zowel met onze werknemers op de vloer, als op kantoor. Daarom breiden wij uit met een JUNIOR MARKETING MANAGER. Meet Anne-Wietske.

Anne-Wietske is in de maand juni begonnen en zal ondersteunen in alle marketing gerelateerde taken bij MELLES PEOPLE. Onder deze taken valt het onderhouden van de sociale mediakanalen, rekruten van nieuwe werknemers, website, schrijven van nieuwsartikelen en zal zij een ondersteunende factor zijn in de planning. Jij komt in ieder geval niet meer onder onze Instagram uit (volg @mellespeople)!

Anne-Wietske in het kort:

* Een echte Friezin. Geboren in Sneek en altijd met haar ouders en broertje gewoond in Harlingen.

* Opgegroeid in een gezin vol passie voor de horeca.

* Begonnen met werken in de hospitality industrie op haar 15e.

* Houdt enorm van reizen, dus reist het liefst de hele wereld rond.

* Staat het als het kan 2 keer per week in de sportschool, maar af en toe sponsort zij deze meer dan dat zij er gebruik van maakt.

* Gestart in 2017 met International Hospitality Management in Leeuwarden, waar zij de liefde voor de industrie heeft omgezet in knowhow.

* Ervaring met verschillende horecabedrijven en evenementen.

* Sinds juni heeft zij Leeuwarden ingeruild voor het prachtige Amsterdam.

Anne-Wietske zit in haar laatste jaar van De Hotelschool en zal haar eindstage vervullen bij MELLES PEOPLE. Met haar enthousiasme en passie voor deze industrie zijn wij enorm blij met haar komst en kijken wij uit dit avontuur! Anne-Wietske is te bereiken op 06-28434592 en altijd in voor een babbeltje op een evenement.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This