Het is tijd om een blik te werpen op de onwijs gave evenementen die afgelopen maand hebben plaatsgevonden, met als voorbeeld de Masters EXPO in de RAI. 

De Masters EXPO is dé gelegenheid waar excellentie in al zijn vormen tot uiting komt. Dit evenement brengt experts, innovators en leiders samen om de laatste ontwikkelingen in diverse sectoren te exposeren. MELLES PEOPLE stond klaar om er een schepje bovenop te gooien Hospitality wise. 

Werp een blik op welke vlakken wij dit hebben mogen doen in samenwerking met onze mooie partner MASTERS EXPO; dank voor het vertrouwen! 

  • Hostesses: Onze charmante en professionele hostesses stonden klaar, in styling op maat, om de bezoekers een warm welkom te heten vol elegantie.
  • Valet Parking en Chauffeurs: Voor een naadloze aankomst boden wij valet parking en professionele chauffeursdiensten aan, waardoor elke gast een VIP-behandeling krijgt.
  • Floormanagers: Onze floormanagers droegen zorg voor een gestroomlijnd verloop van het evenement en met oog op detail zodat alles voldoet aan de hoogste standaarden.
  • Hostesses en Promotiemedewerkers bij diverse stands: Op de expo-vloer stonden onze enthousiaste hostesses en promotiemedewerkers klaar om bij te dragen aan het succes van verschillende stands.
  • Picture People: De fotografes voorzagen alle bezoekers bij de Young Entrepreneursborrel van een kiekje om dat uitzonderlijke moment vast te leggen.
  • Dames van de Complimenten: Deze dames creëerden voor elke bezoeker een speciaal momentje, waar stil werd gestaan bij een eerste indruk die iemand uitstraalt. Iedereen verdient een complimentje!

Zoals te zien is, is MELLES PEOPLE van alle markten thuis en ondersteunen wij waar nodig! Wij kijken terug op een enorm succes en zijn erg dankbaar voor alle samenwerkingen die tijdens de Masters EXPO hebben plaatsgevonden.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This