Op 11 januari zijn wij samen met Vermaat met de Formule 1 sferen van Zandvoort naar Maastricht vertrokken. Dit keer opnieuw in het MECC maar dan met een ander soort kunst. Namelijk voor de meest vooraanstaande oldtimer beurs van Europa. MELLES PEOPLE stond voor Vermaat met op het diner van de InterClassics beurs in het MECC Maastricht.

Het is de beste editie ooit voor de oldtimerbeurs, maar liefst 35.333 kopers en liefhebbers zijn op de Classic Car Show afgekomen. Met speciale aandacht voor de Formule 1 historie van Circuit Zandvoort. Met als showstopper de Red Bull auto van onze enige echte Max Verstappen. 

Tijdens deze gave beurs waren onze MELLES PEOPLE aanwezig op de preview night met het bijbehorende high-end diner dat plaats vond. Baal jij ervan dat jij dit event gemist hebt om op te werken? Niet getreurd. Dit jaar kan jij zowel bij de TEFAF in het MECC zijn én bij de enige echte Formule 1 in Zandvoort samen met Vermaat. Het MECC en de Formule 1 zullen wij dus gelukkig niet snel achter ons laten.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This