In de een-na-laatste week van juni was het eindelijk zover: de MASTERS SUMMER EDITION. Dit iconische driedaagse zomerevenement staat bekend om het tentoonstellen van alles dat chic, trendy, luxe en nieuw is. Daarnaast werd het op een prachtige locatie gehouden, namelijk het vijf-sterren waardige Hotel De L’Europe middenin het centrum van Amsterdam aan de idyllische grachten. Het event was ‘invite-only’ en daardoor een exclusieve ervaring voor alle aanwezigen. Via twee partners hebben wij hier personeel mogen leveren voor een MASTERLIJKE service.

Ten eerste hebben wij in samenwerking met MASTERS EXPO fantastische hostesses mogen verzorgen op alle drie de dagen. Zij verwelkomden menig BN’er en CEO bij de entree van het event. Een goede eerste indruk is uiteraard altijd belangrijk, en daar zorgden onze vier toppers wel voor. In onze in-house styling schitterden Roos, Romy, Sophie en Annemarth tijdens dit wonderbaarlijke event.

Daarnaast hadden wij de eer om samen te werken met Hotel De L’Europe, die voor hetzelfde event en dezelfde dagen meer dan 100 van onze high-end medewerkers over de vloer kreeg. Ook heeft onze partymanager Liselotte haar armen uit de mouwen gestoken en vijf dagen georganiseerd en gecoördineerd voor dit merkwaardige event. Achter de bar, rondlopend met een dienblad vol champagne of hapjes uitdelend: Overal hebben MELLES PEOPLE laten zien hoe je masterlijke service biedt op de MASTERS! 

Lynndell heeft een artikel mogen schrijven over MASTERS SUMMER EDITION, lees deze op: https://mastersexpo.com/een-masterlijke-service/.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This