Als je aan MELLES PEOPLE denkt, dan denk je aan “high-end”, “chique”, “exclusief”, “events” en “hospitality”. Bij de events van onze partner Tuned Hospitality worden deze boxjes allemaal afgevinkt. Tuned Hospitality organiseert in samenwerking met MOJO de VIP-experience bij evenementen in de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, AFAS Live en Rotterdam Ahoy. Hierbij maken zij gebruik van onze hosts en hostesses die met expertise in gastvrijheid ervoor zorgen dat de VIP-gasten zich welkom voelen en de dag van hun leven zullen hebben.

Met Tuned Hospitality hebben wij vol trots met de concerten van Beyoncé mogen ondersteunen en meedraaien. Queen B kwam na de release van haar album “Renaissance” met haar gelijknamige wereldtour ook even langs in Amsterdam. Middenin juni stond zij niet één keer in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA, maar maar liefst twee keer. Zowel op zaterdag 17 als op zondag 18 juni waren 30 MELLES PEOPLE aan het werk als gastheer en gastvrouw. Na deze lange dag werken hadden de medewerkers wel een cadeautje verdiend natuurlijk, en kregen zij de uitzonderlijke kans om de gehele show te aanschouwen in de Golden Circle. Who run the world? TUNED HOSPITALITY X MELLES PEOPLE!

Een week later was er een ander spektakel in de Johan Cruijff ArenA, namelijk The Weeknd die als een echte “Starboy” zijn hiphop en R&B-hits kwam performen. Ook hier stonden onze medewerkers te shinen in in-house styling. En ook dit keer werd het harde werken geprijsd met een glimp op de show vanaf de eerste rij.

Dan als kers op de taart, een kleine maand later, kwam één van de succesvolste bands van het moment na zes jaar weer naar Nederland. Coldplay zorgde ervoor dat zij vier keer de Johan Cruijff ArenA uitverkochten, wat betekent dat er in totaal 284.000 bezoekers hebben mogen genieten van het bijzondere optreden. “Een goede afsluiting van de concerten,” benoemde Alta na haar vierde shift en dus vierde concert. Na de Coldplay-shows ligt het concertenseizoen even stil. In september gaan we er weer helemaal voor in samenwerking met Tuned Hospitality!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This