LYNNDELL MELLES X SPROUT *25 ONDER 25* awards!

September 25, 2020

Met MELLES PEOPLE is onze eigenaresse LYNNDELL genomineerd voor de SPROUT *25 onder de 25* awards! Een award voor de beste jonge ondernemer van 2020.
De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om van MELLES PEOPLE een groot succes te maken, deze award zou de kers op de taart zijn! 
Lees hier een stukje van het interview! 

CORONA TE LIJF

Oké, de omzet ging na een goed 2019 dus naar precies 0 euro. Maar daar bewijst de 24-jarige ondernemer dat ze over de juiste spirit bezit: ‘Niet getreurd, volgend jaar gaat het door en leveren we 150 man!’ Intussen gaat Melles de coronacrisis vol vuur te lijf. ‘Deze tijd brengt ook heel veel moois. Het was allereerst belangrijk om connected te blijven met mijn werknemers en partners. Ik zei tegen mijn team: nu moeten wij ons juist laten zien, dus iedereen werd bij ons omgetoverd tot marketingspecialist.’ Ze gebruikte de stilstand ook om trainingen online op te nemen, zodat medewerkers straks weer volledig bijgespijkerd aan de slag kunnen.

De mensen van Melles werden de afgelopen tijd ingezet als oppas en als huiswerkbegeleider om nog wat omzet te genereren, ze brachten als vrijwilligers vitale beroepen een fijne krokettenlunch van de Febo en als klap op de vuurpijl nam de flexibele uitzendondernemer een eigen versie van ‘t Land van op met Lange Frans, om de horecabranche een hart onder de riem te steken in de moeilijke coronamaanden.

WERKEN, WERKEN, WERKEN

Supergedreven klinkt de Amsterdamse ondernemer, die het vak leerde aan de Haagse Hotelschool. ‘Work until you no longer need to introduce yourself’, dat is een quote waar ik naar leef. Werken, werken, werken maar tegelijkertijd mensen inspireren, laten zien dat je jong kan beginnen en je dromen achterna gaan. Ik ben ervan overtuigd dat groot denken ervoor zorgt dat je groot wordt. Durft Melles 5 jaar vooruit te kijken? Zeker! ‘Over 5 jaar is de corona-crisis hopelijk voorbij, haha! Dan zijn we uitgegroeid tot de grootste speler van de markt in Nederland op het gebied van evenementen en de daarbij horende uitzendkrachten. Dan is onze detachering ook gegroeid en kunnen wij jonge professionals volledig begeleiden in het vinden van de juiste eerste baan.’

Recent posts

Leave a comment