Het is bijna niet te geloven, MELLES PEOPLE bestaat vijf jaar! Er is ontzettend veel gebeurd, ups en downs, enorme groei, nieuwe partners, een groeiend aantal werknemers en prachtige locaties. Veel mensen vragen aan Lynndell wanneer ze is begonnen ben met ondernemen. Nu MELLES PEOPLE haar eerste lustrum viert, neemt zij jullie graag mee in haar journey:

Lynndell Melles: “Tijdens mijn middelbareschooltijd regelde ik vaak dat ik samen met vrienden op events kon werken voor familie of vrienden. Het grote werk begon pas na het tekenen van mijn diploma. Tijdens mijn studie aan The Hotelschool The Hague in Amsterdam, liep ik zeven maanden stage in Hongkong. Dit was keihard werken: 14 tot 16 uur per dag op hakken staan voor 0,18 cent per uur. Één ding wist ik zeker: het serviceniveau in Azië ligt dusdanig hoger dan in Europa. Dit gaf mij veel nieuwe ideeën over de Hospitality.

Kort na Hongkong ontstond het idee om MELLES PEOPLE op te richten. Een uitzendbureau die het verschil zou maken. 17 januari 2017 was het dan zover, de handtekening werd gezet bij de KVK. Mijn eindstage kon ik lopen bij mijn eigen bedrijf. Ik studeerde in 2018 af en vanaf dat moment kon ik mij volledig gaan focussen op MELLES PEOPLE.

Er gaat ontzettend veel tijd in zitten in een bedrijf oprichten. Continu tegen dingen aanlopen waarvan ik niet eens wist dat het bestond. Ik was (nog steeds) 24/7 aan het werk, want ik had een doel en een droom voor ogen. Ik wist wat ik wilde, dus het werken ging vanzelf. 

Het leukste was om het kantoorteam elke keer meer uit te breiden, dat was zo gaaf! MELLES PEOPLE begon voortdurend beter te draaien, steeds meer vette locaties wilde ons personeel inhuren en wij groeiden richting de 300 medewerkers. Dit kon ik dus niet meer alleen.

Vanaf het eerste moment hielpen verschillende vrienden mij onder andere met het maken van de personeelsplanning, de website of het schrijven van teksten. Dat was mega leuk, maar het werkte wel handiger toen er echt fulltimers in dienst kwamen! Werken vanuit huis of op de Hotelschool hoefde niet meer. Bizar om te bedenken dat wij inmiddels op ons 4e kantoor zitten.

Momenteel werken er zeven medewerkers op het kantoor en hebben wij ongeveer 750 werknemers werken voor MELLES PEOPLE. Ik geef zelf nog steeds de Hospitality trainingen (uiteraard samen met mijn team). Mede omdat ik het belangrijk vind om mijn visie over te brengen en iedereen te leren kennen. Hoe kan ik nou sales doen, als ik niet precies zou weten wie er voor ons werken?! Daarnaast houd ik contact met onze partners en houd ik het overzicht over het bedrijf.

Ik ben ontzettend trots op alles en iedereen om mij heen die hebben bijgedragen aan het succes van MELLES PEOPLE in de afgelopen vijf jaar. Ik kijk uit naar de volgende vijf jaar, wie weet wat de aankomende vijf jaar ons allemaal weer gaat bieden en waar het ons gaat brengen. Een ding is zeker, dit is pas het begin! Op naar lustrum II in 2027!”

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This