Vanaf afgelopen maand nemen wij met onze MELLES PEOPLE een exclusief kijkje in de verfijnde wereld van de KLM Crown Lounge op Schiphol in samenwerking met Vermaat, waar elegantie en comfort samenkomen voor een eersteklas luchthavenervaring.

De KLM Crown Lounge is een premium lounge op Schiphol, exclusief voor KLM-passagiers met een Crown-lidmaatschap of Business Class-ticket. Het is een oase van rust en luxe, ontworpen om de reiservaring naar een hoger niveau te tillen. De lounge bevindt zich achter de paspoortcontrole in Lounge 52 op Schiphol. Het is strategisch gelegen, waardoor reizigers gemakkelijk toegang hebben tot diverse gates.

In de lounge wacht een wereld van culinaire hoogstandjes, comfortabele zitplaatsen en eersteklas faciliteiten. Reizigers kunnen genieten van een uitgebreid scala aan gerechten en drankjes, waaronder premium wijnen en exclusieve cocktails. De lounge biedt ook werkruimtes, douches, en zelfs een buitenruimte met uitzicht op de start- en landingsbanen.

Met trots delen wij dat MELLES PEOPLE personeel levert aan de KLM Crown Lounge in samenwerking met de Vermaat Groep. Onze getalenteerde barista’s en bedieningsmedewerkers voegen een extra touch aan gastvrijheid toe aan deze luxe omgeving. Wij werken er hard aan om de KLM Crown Lounge volledig te ondersteunen en een onvergetelijke ervaring te bieden aan elke bezoeker. Kom jij binnenkort ook langs?

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This