Koningin Máxima bracht woensdagmiddag 26 mei een bezoek aan Smit & Zoon in Weesp. Het bedrijf, gespecialiseerd in producten voor leerbewerking, bestaat dit jaar tweehonderd jaar en dat wordt gevierd! Bij dit koninklijk bezoek was onze trouwe partner NieuwZuijd Catering verantwoordelijk voor de catering en uiteraard horen hier ook onze MELLES PEOPLE bij.

Voor deze feestelijke gelegenheid, werd koningin Máxima geïntroduceerd in de geschiedenis van het familiebedrijf welke begon in Amsterdam. Tijdens de rondleiding en gesprekken met werknemers zorgde onze PEOPLE voor de culinaire hoogstanden verzorgd door NieuwZuijd Catering. Tijdens het bezoek werden de algemeen geldende RIVM-richtlijnen in acht genomen. Hierdoor, moest de pers en publiek afstand nemen en dit bezoek overslaan. Daarom was het voor MELLES PEOPLE nog een grotere eer om hierbij aanwezig te mogen zijn, maar helaas daarom wel zonder foto’s van onze PEOPLE!

Daarnaast, willen wij natuurlijk nog even stilstaan bij de 50ste verjaardag van onze koningin op 17 mei. Van harte gefeliciteerd! Onthoud u MELLES PEOPLE voor uw komende evenement? 😉

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This