“Het lekkerste koekje van eigen deeg” vind jij in De 9 Straatjes in Amsterdam. Het Koekemannetje, de banketbakkerij in De 9 Straatjes in Amsterdam, is dé plek om te zijn als je hunkert naar een verrukkelijke zoete lekkernij. Onlangs, tijdens een fantastisch evenement in samenwerking met Salotto Rosso, hebben twee stralende Koekedametjes van MELLES PEOPLE de heerlijke koekjes uitgedeeld aan de bezoekers.

Onze MELLES PEOPLE KOEKEDAMETJES Ya-Line en Luna, gekleed in de echte Koekemannetje-hoodies, trokken met buikpakken naar het bruisende centrum van Amsterdam. Met een grote glimlach en een gezonde dosis enthousiasme verleidden ze de aanwezigen om te genieten van deze culinaire traktaties.

Het was een geweldige ervaring die bij het team van MELLES PEOPLE direct naar meer smaakt. In de fijne samenwerking met Dita Guth is dit evenement direct een succes geworden. Gelukkig staan er al plannen op stapel voor verdere samenwerkingen met Dita in september, waar het team reikhalzend naar uitkijkt.

Met een groeiende reputatie als dé plek waar je moet zijn voor ambachtelijke lekkernijen, heeft Het Koekemannetje zijn stempel gedrukt in Amsterdam. Hun assortiment van met liefde bereide koekjes en andere zoete lekkernijen blijft het publiek betoveren. Of je nu een bewoner van Amsterdam bent of gewoon de stad bezoekt, een stop bij deze banketbakkerij is een absolute must voor elke fijnproever.

Dus, als je jezelf wilt trakteren op een moment van zoete zaligheid, of het nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf te verwennen, weet dan dat Het Koekemannetje altijd klaar staat om je smaakpapillen te verwennen met het lekkerste koekje van eigen deeg! Vergeet niet om ook uit te kijken naar de aankomende evenementen met Dita Guth, Salotto Rosso en MELLES PEOPLE, want wie weet welke verrukkelijke verrassingen en gave evenementen ze in petto hebben voor de komende periode. Wij kijken er enorm naar uit!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This