Sinds begin 2020 werken wij samen met de FEBO op de Reguliersbreestraat te Amsterdam. In deze samenwerking, hebben wij al vele goede doelen acties gedaan. Wij zijn ook van plan om dit door te zetten. In het verleden is MELLES PEOPLE langs verzorgingshuizen, de brandweer en het Harriet Tubman Huis gegaan. In de nieuwste actie verzamelen wij kleding voor het goede doel.

FEBO en MELLES PEOPLE helpen het Harriet Tubman Huis elke 6 weken. Het Harriet Tubman Huis is een kleinschalige, persoonlijke opvang. Deze opvang bied tijdelijk onderdak en begeleiding aan vrouwelijke vluchtelingen en hun kinderen in Amsterdam Zuid-Oost. De vrouwen zijn hier in hun afwachting op een verblijfsvergunning. Dit initiatief biedt de vrouwen een veilige thuissituatie, waar zij zich kunnen voorbereiden op de toekomst.

Daarnaast, is deze stichting volledig afhankelijk van giften en donaties en vinden FEBO en MELLES PEOPLE het belangrijk om hun steentje bij te dragen. Tijdens deze samenwerking leveren wij veel houdbare producten, pannen, andere essentiële producten én wat lekkers voor de kinderen. Wij kijken uit naar nog een lange en mooie samenwerking.

Voor onze volgende actie zijn wij opzoek naar kleding voor het goede doel. Wij willen iedereen vragen die oude kleding in de kast heeft liggen, dit te doneren bij ons op het kantoor in de Pijp. Geef jouw oude kleding een nieuw leven, door een ander er plezier van te laten hebben!

Kleding, goeddoel, FEBO, MELLES PEOPLE, actie, inzamelen

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This