Tobacco Theater een inspirerende en industriële locatie gelegen in de bekendste theaterstraat van Amsterdam! Tobacco is een iets wel ander theater dan dat men misschien gewend is. Het is namelijk een theater dat vrije ruimte geeft aan culturele activiteiten met liefde voor muziek en theater. Zij geven het podium vrij aan spontane en unieke initiatieven, heel verschillend dus: kijk mee bij Tobacco Theater.

Bij Tobacco Theater draait alles om details, details en nog een details. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt en geregeld. Hier helpt MELLES PEOPLE mee met zowel partymanagers als medewerkers om zo met een sterk team een mooi event op de avond neer te zetten. Verder staat Tobacco Theater in het teken van “Geen onenightstand maar een relatie”, een constante samenwerking wat wij met elkaar hebben en waar wij heel blij mee zijn! 

Voor onze MELLES PEOPLE dus alleen maar leuk. De ene keer sta jij op een lancering van een nieuw baby merk en de andere keer sta je op een supergaaf luxe diner! Alles kan en Tobacco is van alle markten thuis.

Bedankt voor de fijne samenwerking en het warme gevoel naar onze medewerkers toe!  

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This