Het was opnieuw tijd voor uitbreiding op het kantoor, because MELLES PEOPLE does not stop growing! Anne-Wietske is in juni begonnen met haar stage van de Hogere Hotelschool als Marketing & Recruitment stagiaire. Tijdens haar stage is zij verantwoordelijk zijn voor de marketing van MELLES PEOPLE zoals de website, LinkedIn & Instagram. Maar ook houdt zij zich bezig zijn met het recruiten van horeca tijgers die daarna in het hogere segment gaan knallen!  

Voor de maand juni hebben wij in meerdere steden de straten oranje gekleurd. In Amsterdam waren wij met onze partner Label Hospitality tijdens EURO2020 te vinden in de skyboxen van de Johan Cruijff ArenA, op de ArenA Boulevard en in het restaurant Soundbites by LUTE. 

In Den Haag werd het nieuwe oranje lied “Oranje” voor de afgelopen sportzomer uitgebracht door Jeroen van der Boom en Gerard Joling. Natuurlijk hebben wij ook nog even genoten van de zonnige dagen in deze maand. Wij konden gaan trainen met onze praktijkopdrachten, kennis quizzen en theorie in de zon op de Koningslaan bij partners fCN, MCN & Pearlcard!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This