Schrijf je nu in!

Bij MELLES PEOPLE geloven wij heilig dat jij als werknemer al onze aandacht verdient. Daarom vinden wij het belangrijk om duidelijk te zijn over zaken als salaris, trainingen en doorgroeimogelijkheden. Bij MELLES PEOPLE vinden wij voor iedereen de juiste plek. Waar ben jij goed in, wat vind jij leuk, waar wil jij werken en wat is jouw doel? Samen met ons kantoorteam maken wij jouw baan bij MELLES PEOPLE optimaal!

VOORWAARDEN

VETTE LOCATIES

Wij staan op dé locaties in de Randstad, in het bijzonder in onze hoofdstad: Amsterdam. Als je één bedrijf moest kiezen waar je de vetste concerten bijwoont, bij wedstrijden van jouw favoriete voetbalclub aanwezig bent en in topmusea, -hotels, -restaurants en -nachtclubs werkt, is MELLES PEOPLE de beste keuze voor jou!

GEZELLIGE COLLEGA’S

Of jij er nu voor kiest om met jouw gehele vriendengroep te solliciteren of alleen, alles is mogelijk. Wij hebben veel leuke mensen in dienst, met wie jij – naast hard (samen)werken – ook nog veel gezelligheid zult beleven! En guess what, daarnaast organiseren wij ook nog té leuke team uitjes.

GOED SALARIS

Jouw salaris wordt in eerste instantie bepaald volgens onze ‘loonstaffels’, die zijn afgesteld op leeftijd en ervaring. Een ding is zeker: wij betalen goed, jouw startsalaris ligt namelijk ruim boven het minimum😉. Door ervaring op te doen bij MELLES PEOPLE en trainingen te volgen, kun je doorgroeien in het bedrijf. Wat hoort hierbij? Loonsverhoging natuurlijk! Ook vinden wij het ‘ownership’ van ons personeel heel belangrijk. Wil jij loonsverhoging of promotie? Wij staan altijd open voor een gesprek!

TRAININGEN

Trainingen voor ons personeel zijn verweven in de bedrijfscultuur. Want hoewel wij uitsluitend ervaren medewerkers aannemen, is het onze overtuiging dat niemand ooit is uitgeleerd!  Daarom geven wij twee keer per maand fysieke trainingen, bieden wij ons e-learning platform aan, maken wij als eerste uitzendbureau in Nederland gebruik van Virtual Reality-trainingen en creëren wij trainingen op maat voor te gekke jobs. Denk hierbij aan een barista-, sales- en etiquette-training. You name it, we’ve got it!

BEDRIJFSUITJEs

Bij MELLES PEOPLE hebben wij elk kwartaal een te gek bedrijfsuitje. Cruisen door de grachten van Amsterdam, een feestavond in een leuke kroeg, een high-end diner of een groot feest bij een van onze partners. Niks is te gek, wij houden ervan onze werknemers te belonen voor onze samenwerking 😉 Foto’s zeggen meer dan woorden, so check it out!

Schrijf je nu in!

Bij MELLES PEOPLE vinden wij voor iedereen de juiste plek. Waar ben jij goed in, wat vind jij leuk, waar wil jij werken en wat is jouw doel? Samen met ons kantoorteam maken wij jouw baan bij MELLES PEOPLE optimaal!

Inschrijfformulier

Happy PEOPLE with happy words.

De mening van onze werknemers is erg belangrijk voor ons, lees hier meer!

‘MELLES PEOPLE is een mooi bedrijf waar ik nu 2 jaar met plezier voor werk. Het werken voor evenementen zoals de Televisier-ring en het werken in de skyboxen van de Arena, is onwijs gaaf. Naast de gave evenementen, vind ik MELLES PEOPLE erg betrokken. Ze weten precies bij welke events je past, zodat wij, maar ook de opdrachtgevers een mooie avond hebben.’

Maud van Bavel

‘Ik werk nu twee jaar lang met veel plezier voor MELLES PEOPLE. Ik ben trots om onderdeel te zijn van dit leuke team. Persoonlijk contact met mijn werkgever vind ik erg belangrijk en dit is ook zeker het geval bij MELLES PEOPLE. Zo kan je samen het beste maken van elk event. Van hostess in skyboxen tijdens voetbal wedstrijden en concerten tot hostess op sloepen in Amsterdam. Er zijn veel verschillende opdrachten waar ik met veel plezier elke keer weer naar toe ga.’

Romy Lucassen

‘Ik werk nu bijna 4 jaar bij MELLES PEOPLE en ik ben nog steeds blij om deel uit te maken van dit ongelooflijke team. In de loop der jaren heb ik gewerkt op de meest fantastische evenementen, concerten en voetbalwedstrijden. Ik heb veel ervaring kunnen opdoen als host, barman en uiteindelijk als manager dankzij de vele mogelijkheden die MELLES PEOPLE te bieden heeft.’

Martijn Kruisselbrink

‘Wat ik te gek vind aan MELLES:

MELLES zet service bovenaan om zowel de opdrachtgever als de gasten van het evenement een top ervaring te geven.

MELLES brengt zowel sfeer als klasse naar alle soorten partijen doordat wij een multifunctioneel team hebben.

MELLES personeel wordt duidelijk ingelicht over de wensen van de opdrachtgever en zo kan het personeel zich op de juiste manier gedragen dat het past bij het beeld die de opdrachtgever voor ogen heeft.’

Max de Jager

Partners

Klik op de partner om de samenwerking te bekijken!

MELLES PEOPLE
MELLES PEOPLE
50 Google recensies
Merle Kooman
Merle Kooman
2020-12-04
Een erg gezellig en professioneel team die altijd uitstekend werk levert!
Liselotte de Clercq
Liselotte de Clercq
2020-12-02
Na te hebben gewerkt bij een aantal horeca-uitzendbureaus ben ik over mijn ervaring bij Melles people super enthousiast. Zoals bij meer uitzendbureaus kan je jezelf inschrijven voor een klus waardoor het super flexibel is, maar wat Melles in mijn ogen echt onderscheid is de persoonlijke benadering van het kantoorteam, de bijzondere klussen, een goed uurloon en reiskostenvergoeding, de hoge standaard en de verminderde anonimiteit. Bij uitzendbureaus heb je niet vaak een gevoel van collegialiteit maar bij Melles heb ik dat wel ervaren! Het is een dynamisch bedrijf dat in contact staat met veel leuke partners waardoor ze een interessant en uniek aanbod aan klussen hebben. Je kan veel leren omdat de standaard van het geleverde werk en mensen bij Melles hoog ligt en het is mooi om te werken voor een veerkrachtig bedrijf waar desondanks alle tegenslagen met corona alsnog hart en ziel in wordt gestopt. Al met al een aanrader!
Natalie Bakker
Natalie Bakker
2020-11-23
Super leuke plek om te werken!
Elise Brand
Elise Brand
2020-11-15
Melles People is al vanaf dag 1 (bijna 4 jaar) een betrouwbare partner van ons en wij zetten Lynndell haar "people" met veel plezier in op al onze Founders Carbon Network, Managers Carbon Network en Pearlcard events. Het personeel is altijd enthousiast, gemotiveerd en gedreven, ziet er verzorgd uit en beschikt over goede horeca ervaring. Wij zijn enorm blij met deze samenwerking en hopen op nog veel mooie jaren!
K Linde
K Linde
2020-11-13
Super bedrijf dat wordt gerund door de enthousiaste en ondernemende Lynndell! Echt een aanrader!
Jasmijn de Vries
Jasmijn de Vries
2020-11-13
Super fijn voor studenten om bij Melles te werken. De flexibiliteit en het ruime aanbod bieden voor iedereen wat wils! Of je vaker op dezelfde locatie wilt werken, of het liefst zo divers mogelijk, het is allemaal mogelijk! Het gezellige en jonge team van Melles maken de werkdagen compleet!
Clara V
Clara V
2020-11-11
I began to work for Melles People a few months ago and I really like the way events are handled and selected, but also the professionalism of my colleagues. I can not wait to be able to stand again at different events representing Melles People.
Naut van Gent
Naut van Gent
2020-11-11
Ik heb het altijd leuk gevonden om te werken bij melles people! Ze zijn heel professioneel en proberen je ook persoonlijk aan te sturen en te helpen ontwikkelen. De verscheidenheid aan werk shifts die ze aanbieden spraken mij enorm aan omdat je zo veel leert en op gave plekken komt te werken!

Schrijf je nu in!

Bij MELLES PEOPLE vinden wij voor iedereen de juiste plek. Waar ben jij goed in, wat vind jij leuk, waar wil jij werken en wat is jouw doel? Samen met ons kantoorteam maken wij jouw baan bij MELLES PEOPLE optimaal!

Inschrijfformulier

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!