Schrijf je nu in!

Bij MELLES PEOPLE geloven wij heilig dat jij als werknemer al onze aandacht verdient. Daarom vinden wij het belangrijk om duidelijk te zijn over zaken als salaris, trainingen en doorgroeimogelijkheden. Bij MELLES PEOPLE vinden wij voor iedereen de juiste plek. Waar ben jij goed in, wat vind jij leuk, waar wil jij werken en wat is jouw doel? Samen met ons kantoorteam maken wij jouw baan bij MELLES PEOPLE optimaal!

VOORWAARDEN

VETTE LOCATIES

Wij staan op dé locaties in de Randstad, in het bijzonder in onze hoofdstad: Amsterdam. Als je één bedrijf moest kiezen waar je de vetste concerten bijwoont, bij wedstrijden van jouw favoriete voetbalclub aanwezig bent en in topmusea, -hotels, -restaurants en -nachtclubs werkt, is MELLES PEOPLE de beste keuze voor jou!

GEZELLIGE COLLEGA’S

Of jij er nu voor kiest om met jouw gehele vriendengroep te solliciteren of alleen, alles is mogelijk. Wij hebben veel leuke mensen in dienst, met wie jij – naast hard (samen)werken – ook nog veel gezelligheid zult beleven! En guess what, daarnaast organiseren wij ook nog té leuke team uitjes.

GOED SALARIS

Jouw salaris wordt in eerste instantie bepaald volgens onze ‘loonstaffels’, die zijn afgesteld op leeftijd en ervaring. Een ding is zeker: wij betalen goed, jouw startsalaris ligt namelijk ruim boven het minimum😉. Door ervaring op te doen bij MELLES PEOPLE en trainingen te volgen, kun je doorgroeien in het bedrijf. Wat hoort hierbij? Loonsverhoging natuurlijk! Ook vinden wij het ‘ownership’ van ons personeel heel belangrijk. Wil jij loonsverhoging of promotie? Wij staan altijd open voor een gesprek!

TRAININGEN

Trainingen voor ons personeel zijn verweven in de bedrijfscultuur. Want hoewel wij uitsluitend ervaren medewerkers aannemen, is het onze overtuiging dat niemand ooit is uitgeleerd!  Daarom geven wij twee keer per maand fysieke trainingen, bieden wij ons e-learning platform aan, maken wij als eerste uitzendbureau in Nederland gebruik van Virtual Reality-trainingen en creëren wij trainingen op maat voor te gekke jobs. Denk hierbij aan een barista-, sales- en etiquette-training. You name it, we’ve got it!

BEDRIJFSUITJEs

Bij MELLES PEOPLE hebben wij elk kwartaal een te gek bedrijfsuitje. Cruisen door de grachten van Amsterdam, een feestavond in een leuke kroeg, een high-end diner of een groot feest bij een van onze partners. Niks is te gek, wij houden ervan onze werknemers te belonen voor onze samenwerking 😉 Foto’s zeggen meer dan woorden, so check it out!

Schrijf je nu in!

Bij MELLES PEOPLE vinden wij voor iedereen de juiste plek. Waar ben jij goed in, wat vind jij leuk, waar wil jij werken en wat is jouw doel? Samen met ons kantoorteam maken wij jouw baan bij MELLES PEOPLE optimaal!

Inschrijfformulier

Happy PEOPLE with happy words.

De mening van onze werknemers is erg belangrijk voor ons, lees hier meer!

‘MELLES PEOPLE is een mooi bedrijf waar ik nu 2 jaar met plezier voor werk. Het werken voor evenementen zoals de Televisier-ring en het werken in de skyboxen van de Arena, is onwijs gaaf. Naast de gave evenementen, vind ik MELLES PEOPLE erg betrokken. Ze weten precies bij welke events je past, zodat wij, maar ook de opdrachtgevers een mooie avond hebben.’

Maud van Bavel

‘Ik werk nu twee jaar lang met veel plezier voor MELLES PEOPLE. Ik ben trots om onderdeel te zijn van dit leuke team. Persoonlijk contact met mijn werkgever vind ik erg belangrijk en dit is ook zeker het geval bij MELLES PEOPLE. Zo kan je samen het beste maken van elk event. Van hostess in skyboxen tijdens voetbal wedstrijden en concerten tot hostess op sloepen in Amsterdam. Er zijn veel verschillende opdrachten waar ik met veel plezier elke keer weer naar toe ga.’

Romy Lucassen

‘Ik werk nu bijna 4 jaar bij MELLES PEOPLE en ik ben nog steeds blij om deel uit te maken van dit ongelooflijke team. In de loop der jaren heb ik gewerkt op de meest fantastische evenementen, concerten en voetbalwedstrijden. Ik heb veel ervaring kunnen opdoen als host, barman en uiteindelijk als manager dankzij de vele mogelijkheden die MELLES PEOPLE te bieden heeft.’

Martijn Kruisselbrink

‘Wat ik te gek vind aan MELLES:

MELLES zet service bovenaan om zowel de opdrachtgever als de gasten van het evenement een top ervaring te geven.

MELLES brengt zowel sfeer als klasse naar alle soorten partijen doordat wij een multifunctioneel team hebben.

MELLES personeel wordt duidelijk ingelicht over de wensen van de opdrachtgever en zo kan het personeel zich op de juiste manier gedragen dat het past bij het beeld die de opdrachtgever voor ogen heeft.’

Max de Jager

Partners

Klik op de partner om de samenwerking te bekijken!

Schrijf je nu in!

Bij MELLES PEOPLE vinden wij voor iedereen de juiste plek. Waar ben jij goed in, wat vind jij leuk, waar wil jij werken en wat is jouw doel? Samen met ons kantoorteam maken wij jouw baan bij MELLES PEOPLE optimaal!

Inschrijfformulier

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!