Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Vandaag is een dag om stil te staan bij alle prachtige vrouwen en in het bijzonder alle vrouwen bij MELLES PEOPLE! Wij zetten graag onze vrouwen en alle andere vrouwen in het zonnetje.

Hoe is Internationale Vrouwendag eigenlijk ontstaan? Deze viering is terug te leiden naar 1908 waar in New York 15.000 vrouwen marcheerden om te eisen voor betere loon, stemrecht en kortere werktijden. Elk jaar hangt er een thema aan Internationale Vrouwendag. Dit jaar werd de man naast de vrouw in de spotlight. Het thema van 2022 was V/M Solidariteit, de kracht voor verandering.

Niet alleen hebben wij veel vrouwelijke medewerkers bij MELLES PEOPLE, maar is het ook nog eens opgericht door een vrouw; Lynndell Melles. Naast dat de eigenaresse een échte powervrouw is bestaat het kantoorteam ook bijna volledig uit vrouwen. En nee! Dit doen wij niet expres. 😉

Tijdens onze diensten, zowel voor de shift, tijdens de shift en ook hierna zorgen wij dat iedere vrouw zich fijn en gewaardeerd voelt bij ons en wij zeggen altijd: “Veiligheid staat op nummer 1”. Dit geldt overigens voor al onze medewerkers, don’t forget our men. 

8 maart was een dag waar wij vieren en trots zijn om vrouw te zijn. Wij halen kracht uit onze sterke MELLES PEOPLE vrouwen en elkaar. Als het aan ons ligt staan wij natuurlijk niet alleen maar stil bij onze vrouwen op Internationale Vrouwendag, maar is dit elke dag!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This