Een event waar twee van onze partners samenkomen zien wij het allerliefst. De Johan Cruijff ArenA, Founders Carbon Network én Managers Carbon Network kwamen gisteren samen voor een innovatie event. Het MELLES PEOPLE personeel verzorgde de happen en dranken tijdens dit interessante event. 

De Johan Cruijff ArenA is dé internationale koploper in duurzaamheid en een van de meest innovatieve stadions ter wereld! Met de digitale oplossingen voor mobiliteit, veiligheid, inclusiviteit en duurzaamheid is dit stadion aanjager van de gebiedsontwikkeling van Amsterdam Zuidoost.

De Johan Cruijff ArenA en de stadion omgeving, denk aan onze partners in de Ziggo Dome, de ArenA Boulevard en de AFAS Live vormen een living lab!

De gegeven lezing over de logistiek en mobiliteit bij de Dutch Grand Prix inspireerde ons enorm. Waar veel rekening wordt gehouden met duurzaamheid en ook de haalbaarheid van de vele bezoekers aan het Circuit in Zandvoort. Aankomende september is het weer zover en zullen wij ook daar te vinden zijn met MELLES PEOPLE. Voor ons ook van groot belang dat alle medewerkers het Circuit Zandvoort goed en prettig bereiken.

Afsluitend werd dit zeer interessante event geëindigd met een gezellige netwerkborrel, waar MELLES PEOPLE voor haar gasten klaar stond. Naast de wedstrijden in het stadion is MELLES PEOPLE ook op de evenementen te vinden, hier op deze locatie!

Voor de gehele groep die het innovatie event van fCN & MCN bijwoonden, mochten wij de afsluitende borrel hosten met uitzicht op het veld!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This